BRIAN CLEMENT vine din nou la București

BRIAN CLEMENT vine din nou la București

BRIAN CLEMENT și ANNA-MARIA CLEMENT vin din nou la București

La conferința de anul trecut au participat peste 700 de persoane, astfel că BRIAN CLEMENT, Directorul Hippocrates Health Institut vine din nou în România la invitația Do Good Academy.

Suntem bombardați zilnic de foarte multe informații legate de nutriție, de sănătate, de alimente și super alimente și ne este din ce în ce mai greu să alegem ceea ce este bine și corect pentru noi.

Brian Clement a efectuat cercetări clinice ample în mii de cazuri, în calitatea sa de Director al Hippocrates Health Institute. Toate acestea i-au permis să înțeleagă modul în care oamenii pot preveni îmbătrânirea prematură și bolile. În urma acestor cercetări, a scris peste 20 de cărți despre sănătate și vindecare naturală.

Întrebări și răspunsuri

Aceste aspecte îl fac pe Brian Clement o sursă sigură pentru a răspunde la întrebări precum: De unde ne luam vitaminele si proteinele? Mai putem mânca alimente cu adevărat curate? Care e problema cu zahărul? Cum trebuie să combinăm alimentele? Mâncare gătită sau negătită? Trebuie  să consumăm strict produse organice? Să mănâncam vegan? Cum rămâne cu alimentele alcaline?

Luni, 13 martie 2017, la Hotel Caro, între orele 10.30 – 13.30, Brian Clement va răspunde acestor întrebări și multor altora, în cadrul conferinței gratuite “Stilul de viață Hippocrates”.

Veți obține informații clare despre enzime, alimente vii, antioxidanți și veți învăța cum să  îmbunătăți nivelul energiei, rezistența, puterea, echilibrul emoțional și claritatea mentală.

Anna-Maria Gahns Clement, director executiv al Institutului Hippocrates va vorbi, alături de Brian, despre metodele naturiste de îngrijire în familie și în pediatrie.

La finalul conferinței, puteți opta pentru un prânz oferit de Manuela Stamate Costea de la Rețetele Manuelei. Vă veți bucura de un bufet suedez organic delicios cu hrană vie, așa cum este servit la Hippocrates Health Institute.

Tehnici pentru transformări rapide

Conferința va fi urmată de un atelier practic, pentru un număr limitat de persoane, unde participanții vor avea ocazia să pună mai multe întrebări. Temele adresate în cadrul atelierului sunt: “Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea și tratarea afecțiunilor”.

Aici, Brian și Anna Maria Clement vor împărtăși secretele rezultate din 50 de ani de cercetări clinice și experiență cu oamenii:

 • metode pentru prevenirea afecțiunilor
 • tehnici pentru prelungirea speranței de viață
 • tehnici străvechi și actuale de re-echilibrare a sănătății
 • tehnici de vindecare ce pot fi realizate în propriul cămin (inclusiv pentru tăieturi, arsuri, infecții, probleme cu vederea, albire prematură și multe altele).

Poți câștiga o invitație la atelierul practic, valoarea lui fiind de 160 lei, dacă lași un comentariu mai jos și îmi spui ce informație te-ar putea ajuta și urmărești să o afli din acest atelier.

Concursul se termină în data de 8 martie și câștigătorul extras cu random.org va fi afișat în acest articol și pe pagina de Facebook.

Baftă!

 

Summary
Event
BRIAN CLEMENT la București
Location
Hotel Caro, bd. Barbu Vacarescu, 164 A,București,
Starting on
13 martie 2017
1 martie 2017 / 5 Comments / by / in ,
 • fb10154996522898363 says:

  Imi doresc sa aflu ce remedii naturale pot folosi pentru tratarea problemelor endocrinologice. Ioana Brateanu

 • fb10154913011366550 says:

  buna, m=as bucura sa pot participa multt. anul trecut nu a, ajuns din pacate. ma intereseaza alimentatia pentru colon iritabil si cum elimini carnea din alimentatie. am un feeling ca are legatura cu iritarea colonului meu, din ce in ce mai suparacios 😉

  dana

 • monica777 says:

  Buna ziua,
  Sunt interesata de tehnicile de prevenire a afectiunilor si despre cum putem aplica un stil de viata sanatos copiilor astfel incat sa reusim
  sa-i desprindem de atasamentele fata de mancarea nesanatoasa ( faina alba si zahar, in special).
  Multumesc
  Monica

 • raluca says:

  Imi doresc foarte mult sa particip, stiu ca acesti oameni ne ajuta foarte mult sa intelegem ce gresim noi cu problemele noastre de sanatate si cum le putem remedia in buna parte. In familia mea exista probleme de cardiologie de cateva generatii, asta cat se cunoaste, noi inca nu avem, exista insa aspecte de luat in considerare? Apoi vreau sa inteleg diabetul daca e o problema de mostenire si in ce masura ar putea fi ceva transmisibil. Tendinta de ingrasare, digestie ingreunata, disfunctionalitati evacuare, alte aspecte care par avea linii de mostenire. Afectiuni ale coloanei vertebrale, ale oaselor. Afectarea memoriei. Ce se poate face pentru preventie si ce pentru tratament in diferite faze. Si mai am 😀

Lasă un răspuns