Posted on 10 iunie 2016 / 1574
Listing Types : Brutarie vegana
Location : Bucureşti
Website : www.mamapan.ro
Telefon : 0786462029

MamaPan – Brutăria cu maia

Brutăria cu maia MamaPan este o întreprindere socială, înființată de CPE – Fundația Centrul Parteneriat pentru Egalitate. Aici  lucrează 8 femei care își cresc singure copiii. Din 2015, brutăria oferă produse naturale, fără conservanți, amelioratori sau alte substanțe cu potențial nociv. Mamele care prepară produsele MamaPan folosesc doar rețete tradiționale.  Pâinea este lăsată să crească în mod natural, așa cum făceau mamele și bunicile noastre, cu răbdare și grijă pentru cei dragi.

Produse MamaPan

În oferta brutăriei găsim produse de panificație, precum: pâine 100% integrală, pâine integrală cu susan negru, pâine intermediară cu semințe de floarea soarelui, pâine cu secară. Sortimentele de pâine albă conțin ceapă, usturoi, negrilică sau se produce și pâine albă simplă.

Nici categoria deserturilor nu a fost ignorată. Puteți cumpăra și plăcinta dietetică cu mere, biscuiți integrali cu semințe și merișor. Sau chiar cornulețe cu maia și umplutură cu nucă sau magiun de prune.

Ce alte produse mai găsim: plăcintă cu varză murată, fursecuri cu nucă, sărățele cu maia, cozonac cu maia, pâine fără gluten, lipie cu maia.

Brutăria cu maia funcționează și în baza comenzilor cu livrare de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00. Comenzile se fac la o adresă indicată în București (comenzi de minimum 50 lei) sau cu ridicare de la partenerii noștri. Puteți opta pentru ridicarea produselor chiar de la fabrică din strada Drumețului nr 2A.

Partenerii brutăriei

Partenerii brutăriei de la care puteți cumpăra produsele cu maia sunt fie în online, fie magazine fizice: Ki-Life Natural,  Băcănia Veche, Legume de țară, Prăvălia Mică, etc.

Despre maiaua mamă

Maiaua mamă este făcută din făină integrală de grâu neaditivată și neameliorată și apă. Apoi maiaua este hrănită și păstrată cu grijă. Maiaua ajută la pregătirea unei pâini ușor digerabile și cu un indice glicemic mic (34), iar gustul conferit este inconfundabil.

Pentru comenzi puteți folosi cu încredere acest link.

 

 

 

Reviews
5
Total Score 1 REVIEW
Servicii: Calitate: Ambianță: Preț:
Leave a review
Servicii: Calitate: Ambianță: Preț: