Posted on 1 august 2017 / 276
Listing Types : Vegan shop
Location : Iași

Via Naturalia – magazin cu produse bio și vegane

Via Naturalia este un magazin bio cu o varietate foarte mare de produse alimetare și nealimentare. Produsele alimentare sunt 90% vegane. Poți găsi produse de calitate la prețuri avantajoase, personal drăguț și amabil. Produsele sunt foarte bine împărțite pe categorii: vegan, fără gluten, fără zahăr, fără lactoză, etc.

Ce fel de produse găsim la Via Naturalia?

Poți găsi produse vegane de la semințe și nuci, la cosmetice organice, produse pentru îngrijirea casei, produse pentru bebeluși, alimente bio, produse destinate aromaterapiei și multe altele din sfera bio și vegan.

Via Naturalia deține certificat Ecocert pentru comerțul intracomunitar, distribuția și vânzarea de produse bio alimentare, de igienă și menaj. Acest tip de certificat reprezintă garanția că aceste produse sunt fabricate, transportate, depozitate, etichetate și comercializate în conformitate cu regulamentele UE cu privire la Agricultura Ecologică.

Firme producătoare

Dintre firmele producătoare întâlnite pe etichetele produselor, se regăsesc: Primeal, Probios, Bebe Mandorle, Ecodoo, Sonnentor, Planet Pure, Natracare, Bioregena, Hurom.

Primeal este un brand francez care pune la dispoziție produse certificate Ecocert. Primeal oferă produse alimentare precum cereale, leguminoase, alge, făinuri, legume conservate, etc.

Probios vine din Italia cu alimente bio procesate precum cafea, biscuiâi fără gluten, fusilli fără gluten, gemuri, șamd.

Bebe Mandorle are doar produse vegetale destinate bebelușilor: lapte praf vegetal, cereale fără lactoză și fără gluten.

Ecodoo sunt cunoscuți pentru produsele bio de curățenie a casei cu formule eficiente, biodegradabile.

Sonnentor conține o gamă largă de ceaiuri de o calitate superioară provenite din culturi ecologice.

Planet Pure este o companie austriacă care produce diverse soluții de curățare a casei pe bază de nuci de săpun. Produsele sunt vegane și certificate Austria Bio Garantie.

Natracare pune la dispoziție produse destinate femeilor: tampoane și absorbante din bumbac bio. Acestea nu sunt testate pe animale, nu au parfum, nu sunt albite cu clor și nu conțin materiale plastice.

Cosmeticele Bioregena sunt create în Franța și au o calitate deosebită. Conțin ingrediente organice și sunt eficiente 100%.

Hurom vine pe piață cu storcătoare prin presare la rece, cu cel mai bun raport calitate-preț.

www.vianaturalia.ro

 

 

Reviews
There are no reviews yet, why not be the first?
Leave a review
Servicii: Calitate: Ambianță: Preț: