Postat pe 11 august 2017 / 400
Listing Types : Catering vegetarian
Location : Bucureşti
Telefon : 0756206490

Wild Forest Cuisine – delivery și catering vegan

Wild Forest Cuisine este cel mai bun delivery și catering vegan din București care aduce o notă unică în lumea preparatelor vegane.

Wild Forest a pornit pe piață cu mâncare vegană, dar și cu dulciuri raw vegan.

Meniul Wild Forest

Din meniul lor poți alege supe precum miso, supă cremă de ciuperi sau supă de spanac.

La felurile principale meniul este destul de generos. Burger vegan, falafel wrap, wrap cu legume și linte, paste cu legume sau cu ciuperci, maki sushi și salate delicioase sunt opțiuni complet vegane.

În materie de deserturi vegane, poți comanda de la Wild Forest Cuisine banana bread sau zucchini brownie.

Paleta de dulciuri raw vegan este mare. Torturile raw vegan le poți găsi și sub formă de prăjituri, poți încerca batoane proteice sau batoane cu cocos. Batonul cu caramel și măr este excelent sau mai poți opta pentru batonul Nutty Choco care mi se pare apropiat de clasicul Snickers.

Dacă nu te-ai hotărât ce vrei, poți comanda o cutie întreagă de dulciuri raw vegan sau o cutie cu trufe raw.

Sucurile blenduite de Wild Forest sunt inedite. Black sesame milk, elixir pentru energie, Botanica sau Barista Blend sunt doar câteva titluri delicioase pe care le poți degusta.

Catering vegan

Wild Forest livrează și în regim de catering, astfel că dacă ai o petrecere, o conferință, un eveniment privat sau o lansare, poți apela la serviciile de catering. Meniurile se compun din amouse bouche, snack-uri sărate și dulci, prăjituri și torturi, toate acestea adaptate evenimentului. WF livrează și în regim de catering pentru mesele de prânz sau cină.

Pe cei de la Wild Forest îi poți întâlni și la evenimentele din oraș, așa că fi cu ochii pe ei și urmărește-le site-ul sau pagina de socializare.

Meniul lor este dinamic, astfel că cele descrise mai sus pot varia. Spre exemplu, în sezonul rece poți întâlni și alte produse decât cele din sezonul cald.

Păreri
Nu sunt păreri încă, dar poți fi primul care evaluează această locație!
Exprimă-ți părerea despre această locație
Servicii: Calitate: Ambianță: Preț: