Adrenallina organizează Conferința Marketing for Health & Wellness

Adrenallina și conferința Marketing for Health & Wellness

Adrenallina Sports PR & more este prima agenție din Romania dedicată comunicării în zona sport, viață sănătoasă și wellness. Agenția organizează pe 27 noiembrie 2017 prima ediție a Conferinței Marketing for Health & Wellness.

În cadrul acestui eveniment se va lansa, în premieră, un studiu care vizează obiceiurile de viață sănătoase și de wellness pe care românii le au. Personal, sunt foarte interesată de această zonă și chiar îmi doresc să primesc aceste informații. Mai ales când vin la pachet cu aspecte noi.

Prin această conferință se dorește să se ofere publicului informații utile și inspiraționale din zona de sănătate și de wellness.

Cum putem comunica mai bine produsele/serviciile/proiectele pe care le desfășoară brandurile din domeniul sănătății și a vieții sănătoase, wellness-ului? Acesta este un subiect de mare interes care va fi dezbătut pe larg de-a lungul conferinței organizate de Adrenallina Sports PR & more.

Cine sunt speakerii?

În panelul de speaking vor fi prezenți reprezentanți ai mediului de sănătate & wellness din România, reprezentanți din sfera societății civile, specialiști în comunicare și marketing.

 

Speakerii principali ai evenimentului sunt:

Cornel Cărămizaru, general manager FrieslandCampina România

Nicoleta Scarlat, director vânzări Eisberg România

Diana Sabău, piscinele Kasta Metal

Dr. Victor Clătici, medic dermatolog & anti-aging

Andrei Ciurcanu, Head of Investigation, Agent Green

Audiența conferinței va fi formată din Marketing, PR, strategy professionals, Business owners, General Managers, HR managers, branduri din zona health/wellness/viață sănătoasă sau branduri care comunică utilizând acest teritoriu, dar și health/wellness/healthy lifestyle enthusiasts.

 

Cei interesați de o viață sănătoasă și de toate beneficiile cu care vine la pachet, de produse și servicii din această arie, sunt așteptați la eveniment, în data de 27 noiembrie, începând cu ora 09.30.

Agenda evenimentului o poți consulta aici: http://adrenallinamedia.ro/agenda-conferinta-health/

Înscrierile la eveniment se pot face aici: http://adrenallinamedia.ro/inscriere-2/

Evenimentul va avea loc la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobanți, nr 50B, București), cu începere de la ora 9.30.

Summary
Event
Conferința Marketing for Health & Wellness
Location
Hotel Marshal Garden, Calea Dorobanți, nr 50B,București,
Starting on
27 noiembrie 2017
Ending on
27 noiembrie 2017

Lasă un comentariu