Black Friday devine Pink Friday

Black Friday devine Pink Friday pe www.haircare.ro si www.colorcare.ro

Am descoperit de curând 2 site-uri cu produse cosmetice din toate gamele posibile, inclusiv produse naturale cum ar fi uleiurile sau unturi pentru îngrijirea corpului și d-abia aștept să testez unul din produsele lor din ingrediente naturale. Compania producătoare este dedicată mediului și folosește în producția lor energie solară, iar majoritatea ambalajelor sunt din sticlă și din plastic reciclat. Este un lucru bun, nu? Vă las pe voi să descoperiți mai multe din produse pe cele două site-uri.

haircare_pink-friday

Pe 27 – 29 noiembrie, fii gata pentru trei zile de shopping! Pink Friday aduce reduceri substanțiale pe www.haircare.ro si www.colorcare.ro

www.Haircare.ro Roz este noul negru! Singurul magazin online din Romania de unde puteți cumpăra exclusive produse profesionale pentru îngrijirea părului.

www.Colorcare.ro – Tundem prețurile. Magazinul Online de unde puteți cumpăra toate produsele și accesoriile necesare unui salon de coafură: de la vopsele până la posturi de lucru.

Toate produsele sunt 100% autentice și au fost testate de vedete autohtone precum Diana Dumitrescu și Ioana Ginghină.
Pink Friday se află la cea de-a doua ediție, iar de data aceasta reducerile vor cuprinde și gama de produse pentru bărbați.

www.haircare.ro si www.colorcare.ro oferă și puncte de fidelitate pe care ulterior le transformați în discount pentru achiziționarea de produse noi, iar transportul este gratuit pe perioada campaniei pentru toate comenzile de peste 50 Lei.
Reducerile vor include game precum: Londa Professional, Alfaparf, Nashi Argan, L’Oreal, Tigi, etc.
Află toate detaliile despre Pink Friday pe www.facebook.com/haircareoficial și www.facebook.com/colorcare.ro

Lasă un comentariu