Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Aubergine restaurant veg-friendly

Aubergine restaurant veg-friendly

Echipa Healthy In The City a poposit la Aubergine restaurant veg-friendly, asta-i eticheta ce i-am pus-o eu, însă meniul lor vă întâmpină cu Aubergine Healthy Food. Unde se află și de ce să-i vizitezi? Aubergine se află pe strada Smârdan nr. 33 și trebuie neapărat să le treci pragul pentru secțiunea de meniu veg-friendly.

Cu ce preparate te poți delecta la Aubergine restaurant veg-friendly

Falafel în 3 culori care este absolut fantastic, iar culorile provin de la ingredientele naturale. Predomină preparatele cu vinete: vinete cu legume și tahini, oală de vinete și vinete la cuptor.  Mai ai de ales din minunățiile orientale: hummus clasic și hummus cu pesto, salată couscous și salată de linte.  La capitolul salate nu trebuie să ratezi salata de murături fantastică în care legumele au fost colorate subtil cu turmeric. Celebrul babaganoush este și el în meniu alături de salata mediteraneană cu 7 ingrediente și salata de mango.

Dacă ești vegetarian, poți opta pentru preparate care conțin brânză sau ouă: salată grecească, salată Aubergine, celebra Shakshuka, Labane și Sabih.

Pe lângă toate aceste preparate, meniul este colorat și la capitolul băuturi. Ai opțiuni sănătoase de sucuri cu fructe și legume, iar limonada de cocos este de încercat. S-ar putea să vă placă.

Cine-i chef-ul?

Chef Ronen Meri și owner Aubergine Healthy Food împreună cu Daniel, mâna dreaptă a lui Ronen ne-au povestit câte ceva despre acest business. Meniul a fost conceput veg-friendly de la început, condimentele sunt aduse din Israel, iar ingredientele folosite la gătit sunt mereu proaspete. Politica lor este de a nu folosi alimente congelate, nici măcar în sezonul rece.

Un lucru frumos și demn de remarcat este că Ronen consideră că o farfurie în care avem măcar 5 culori este o farfurie cu toate vitamine de care avem nevoie zilnic. Așa să fie? Cert este că toate farfuriile ieșite din bucătăria Aubergine sunt colorate, pline de viață și foarte delicioase.

Ca popularitate, Aubergine restaurant veg-friendly este frecventat în proporție de 80% de turiști, însă clar putem înclina balanța acum că știm câte bunătăți ies din mâna lui Ronen.

Personal, am fost încântată de această experiență, voi reveni cu drag ori de câte ori voi avea poftă de vinete în toate formele lor și nu numai.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Restaurant Aubergine Healthy Food
Author Rating
51star1star1star1star1star