Acasă la Simbio avem prânz vegetarian

Acasă la Simbio avem prânz vegetarian

Ai auzit de Simbio? Pe scurt, Simbio este despre acasă, despre atmosfera caldă și primitoare, și dacă tot vorbim de primitor poate i-ai cunoscut încă de când erau în Centrul Vechi al Bucureștiului. Acum se află în Strada Negustori nr. 26 într-un local mult mai încăpător pentru prietenii lor. În plus, cu o grădină superbă unde gutuii înalți și-au făcut loc în timp.

acasa-la-simbio-restaurant

Clanul vesel: healthy bloggers

Întâlnirea fetelor vesele care formează clanul Healthy Bloggers s-a lăsat cu ceai cald cu aromă de prune și scorțișoară, mmm… . Bunătățile vegane și vegetariene erau întinse pe masa mare pe care Simbio ne-a pregătit-o încă din timp. Așa o primire frumoasă numai Simbio putea să ne facă, căci pe tabla de rezervare puteai citi „Healthy Bloggers”, iar asta ne-a umplut sufletul de bucurie.

Strânse la masă cu mic cu mare, ascultând pățaniile din India ale Cristinei și Deliei, împărtășind cotidianul cu Alina și Andreea, m-a încântat enorm ziua petrecută cu fetele. Și ca să fie grupul grup, Cosmina, Alexandra și Andie, au completat firesc formația bloggerițelor healthy.

healthy-bloggers-clan-simbio

Meniu vegetarian și vegan

Poate ești puțin curios(oasă) ce opțiuni vegetariene sau vegane îți oferă meniul Simbio? Întreb și eu, nu știu dacă să te las să savurezi pozele sau să-ți fac un mic intro al meniului. Dar hai totuși să-ți spun.

Ca în orice restaurant clasic, știu sigur că alergi cu privirea prin rândurile meniului, că ochii tăi caută un „V” maaaare în dreptul preparatelor. Sau poate chiar o pagină al cărui titlu este „Meniu Vegetarian” sau „Meniu de post”. Ups, meniu vegan nu avem? Deocamdată nu. 🙂

La Simbio este mai simplu, ei au un meniu restrâns, dar asta nu înseamnă că nu apar și noutăți în el, d-asta tre’ să stai măi cu ochii pe Facebook și pe site-urile oamenilor drăguți. În meniu dai cu ochii de  „I love my greens” unde ai de ales între o salată vegetariană cu halloumi sau o salată vegană cu quinoa, portocale și semințe de dovleac. La secțiunea bites găsești un sandwich vegan cu avocado, roșii uscate și pastă de măsline. Dacă te împiedici în lista burgerilor clasici, la final găsești burgerul vegan (fără sosul de iaurt) sau vegetarian, cum îți este pe plac. Burgerul cu quinoa este excepțional, chifteaua este din quinoa, năut și dovlecel, iar chifla este făcută în casă.

salata-cu-halloumi-simbio-restaurant

burger-quinoa-simbio-restaurant

salata-cu-quinoa-simbio-restaurant

sandwich-vegan-simbio-restaurant

Hai la Simbio!

Cam asta la prima vedere, însă meniul Simbio are și meniul zilei cu ceva vegetarian. Ana mi-a spus că postul este post și la ei, deci sigur este și pentru tine veganule ceva bun p-acolo. Dacă te nimerești la cină, cere ceva bun, pentru că dinners are specials la Simbio.

Deci dacă prietenii îți spun „Hai să ne vedem la Simbio!”, ți-l recomand cu dragă inimă. Aici nu este loc de garnituri pentru tine și ce mai zici că ai și o listă frumușică de sucuri din fructe și legume. Plus ceaiul cu prune și scorțișoară care pare rupt dintr-o poveste de iarnă.

Acasă la Simbio!

sharing-burger-vegan-simbio-restaurant

sharing-sandwich-vegan-simbio-restaurant

healthy-bloggers-sandwich-vegan-simbio-restaurant

Lasă un comentariu