Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Beneficiile sucurilor prin presare la rece

Beneficiile sucurilor prin presare la rece

A fost odată ca niciodată un fruct zemos și plin de vitamine… Hmmm! Un început frumos de poveste despre un fruct stors pe care tu crezi că îl bei din acea cutie cartonată sau acea sticlă de plastic prin care parcă zărești niște pulpă de fruct rătăcită. Dar, din păcate, nu este povestea acelui suc obținut prin presare la rece. Deloc!

Sucuri presare la rece

Cred că toți am trecut prin era consumului de sucuri pasteurizate, de sucuri la dozator, acele sucuri viu colorate, dar seci din punct de vedere nutritiv și cu o mare încărcatură de zahăr și substanțe nocive. Dacă deja ai conștientizat ce înseamnă consumul acestora, te felicit, dacă nu, te invit să afli câteva lucruri interesante despre ele și care este alternativa lor sănătoasă și hrănitoare.

Sucurile din comerț au în compoziția lor sucuri concentrate și piureuri din fructe, toate acestea obținute prin diverse metode și supuse deshidratării sau aditivării cu diverse substanțe pentru a le conferi culoare, consistență și termen mare de expirare. La acestea se adaugă apa și alte substanțe, cum ar fi: acid citric, îndulcitori sintetici, printre care și aspartamul, vitamine sintetice, coloranți sintetici și apoi tot amestecul acesta se pasteurizează la temperaturi înalte și se îmbuteliază sub formă de „suc”.

Cu ce te alegi dintr-un astfel de suc? Acumulări de toxine, alergii, afecțiuni ale sistemului gastrointestinal și cel cardiovascular, scăderea imunității, inflamații în corp, creșterea riscului de apariție a bolilor neurologice.

Eu aleg sănătatea și consum sucuri obținute prin presare la rece, nici măcar prin centrifugare, căci prin această metodă sucul se oxidează foarte repede, se pierd nutrienți și se pierde mult fruct. Sucurile obținute prin presare la rece au un timp de stoarcere mai mare, însă înmagazinează enzimele și vitaminele din fructe, legume și frunze verzi, cantitatea de suc obținută este mai mare, cu un gust intens și o culoare frumoasă.

Dacă consideri că nu te-am convins de beneficiile sucurilor prin presare la rece, cred că cea mai bună metodă de a afla cât de bune și de delicioase sunt, este să încerci sucurile nepasteurizate și 100% naturale de la Vagonul cu Sucuri, obținute cu ajutorul storcătorului Balance Life. Și știi ce este grozav? Vagonul cu Sucuri trage chiar la ușa casei tale sau la biroul tău cu sucuri naturale presate la rece dacă le comanzi chiar de aici. Eu deja am un suc favorit, este gustul perfect pe care îl poate avea sfecla combinată cu ghimbir, iar restul ingredientelor din suc… le vei descoperi tu la prima degustare. 🙂

Sfecliciosu presat la rece

Aaa, era să uit: dacă îți făcea griji în privința consumului prea mic de fructe și legume, păi e cazul să uiți de problema asta, căci prin presarea la rece se pierde mult mai puțină pulpă de fruct sau legumă.

Dacă alegi sănătatea la fel cum fac și eu, se lasă cu premii și surprize pe blog. Nu vreau să-ți dezvălui acum prea multe, așa că rămâi alături de mine în zilele ce vor urma și vei vedea despre ce vorbesc.

#AlegSănătatea

Vagonul cu sucuri presate la rece

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Vagonul cu Sucuri
Product Name
Sucuri naturale presate la rece

Lasă un comentariu

5 gânduri despre “Beneficiile sucurilor prin presare la rece”