Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Ce să-mi iau de Black Friday?

Ce să-mi iau de Black Friday?

Marea sărbătoare a cumpărăturilor online, Black Friday, trebuie să vină și cu ceva surprize pentru vegetarieni. Adică am vrea și noi niște blendere performante la reducere, poate și un storcător bun și de ce nu, și ceva bun de pus la cămară.

black-friday-2016

Lista mea de cumpărături nu este lungă și conține cele mai esențiale obiecte din viața mea sau care ar trebui să fie deja în viața mea. Din multitudinea de produse reduse, sper să le găsesc reduse, urmăresc să îmi cumpăr cel mai dorit blender profesional, deși se anunță și altele la fel de voinice și de voioase și la prețuri mai bune.

Ce nu mi-aș lua de Black Friday!

De ce nu mi-aș lua un robot de bucătărie? Pentru că există acest produs care face tot ce ai nevoie. Nu aș mai alege niciodată un robot de bucătărie pentru că puterea blenderului este prea mică, vine cu un set întreg de răzători, cuțitașe de tot felul care nu folosesc la nimic. De ce? Pentru că fructe și legumele sunt prea dure pentru a fi mărunțite/stoarse prin tot felul de chestii plastice sau robotul începe să joace haios pe masă când întâlnește vreun morcov mai voinic.

Ce recomand de Black Friday!

Musai să îl ai în bucătăria ta! Vorbesc despre el. Oriunde merg să gătesc, la prieteni, la familie, îmi place că îl întâlnesc și știu că pot să reiau oricând o rețetă mai veche și să o fac corect.

Un alt produs de care m-am îndrăgostit și care îmi face cele mai sănătoase sote-uri, stir fry-uri fără prea mult ulei este o tigaie fantastică. O găsești mai rar prin magazine, însă o poți comanda online de aici. Ce mai zici că poți face și clătite în ea?

În ultima vreme am fost întrebată ce storcător prin presare la rece recomand. Cu siguranță că unul ca acesta își merită banii, însă nu știu dacă pentru un home user merită acești bani. Trebuie să luați în considerare cât timp alocați sucurilor, pentru câte persoane faceți zilnic și dacă îl folosiți intens. Eu aș opta pentru o variantă mai ieftină, doar în cazul în care aveți surprize de Black Friday și îl găsiți la un preț bun.

Ce mai recomand să cumpărați? Chestii cu care să vă umpleți cămara, precum favoritele mele și o cantitate suficientă de ulei de cocos, indispensabil oricărei gospodine iubitoare de dulciuri raw vegane.

În rest, cumpărați doar dacă este necesar să înlocuiți un produs mai vechi sau dacă râvniți la un produs extrem de bun și îl găsiți la un preț foarte bun.

Spor la cumpărături și Happy Black Friday! 🙂

Lasă un comentariu