Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Participă la Convenția Internațională de Fitness!

Participă la Convenția Internațională de Fitness!

Dacă ești pasionat de fitness acest mesaj vine în întâmpinarea ta: Vine Convenția Internațională de Fitness! Aflată la ediția a 7-a și organizată de Fitness Scandinavia, Convenția Internațională de Fitness este unul dintre cele mai apreciate evenimente de fitness din Europa. Prezentatori de top la nivel internațional îți vor pune corpul în mișcare. Vei putea experimenta cele mai noi trenduri din lumea fitness-ului, totul într-un weekend.

Primăvara vine cu dorință de mișcare, mai exact 22-23 aprilie

Și pentru că acest eveniment nu este adresat doar celor din domeniu, tu ca simplu iubitor de mișcare îți poți găsi preferatul din acest domeniu. Cum? Luând parte la antrenamente cu specialiști care vin din întreaga lume, țări precum Argentina, Spania, Grecia sunt pe lista eventului.

Zumba, HIIT, Cycling, Pilates, Rebound, SFT, Dance&Step, Aerobic sunt doar o parte din programele care se vor desfășura în cadrul Convenției de Fitness.

Pentru a vedea lista trainer-ilor poți accesa acest link , însă îți dezvălui câteva nume: Sasha Oshkin, Alessandro Oliveri, Troy Dureh, Stefano Crocetta, Beko Kaygee.

Despre trainer-ii din Convenție

Sasha Oshkin din Rusia este câștigătorul premiului “Cel mai bun Presenter Rus al anului 2015”, iar Alessandro Oliveri din Italia prezintă în convenții încă din anul 2000, având și propria convenție în Italia: “One Fitness Convention”.

Troy Dureh din Marea Britanie este unul dintre instructorii de top în fitness în UK, cu o experienţă care depășește 14 ani. Ține masterclass-uri în faţa a mii de oameni la convenții din întreaga lume.

Stefano Crocetta a pornit cu artele marțiale și a realizat victorii importante la nivel național și internațional. După cariera în artele marțiale, s-a dedicat exclusiv sălii de fitness.

Beko Kaygee a promovat sportul, sănătatea și starea generală bună de mai bine de 20 de ani. Printre nenumaratele programe create de Beko, amintim de Yoga Vibes™, Capoeira Fitness (UK), Tribal Yoga, Bollywood Groove și în prezent pune bazele școlii de yoga F3.

Înregistrarea la Convenția Internațională de Fitness

Cursurile sunt dedicate atât amatorilor, cât și profesioniștilor din domeniu. Instructorii pot deprinde ultimele tehnici în materie de fitness de la antrenori internaționali de renume.

Programul complet al Convenției se găsește pe pagina oficială a Fitness Scandinavia School. Progrămarile se pot face foarte simplu, accesând secțiunea Înregistrare, unde puteți bifa cursurile la care doriți să participați.

Evenimentul este organizat de școala “FITNESS SCANDINAVIA”, fondată în anul 2009. Fitness Scandinavia oferă diverse servicii pentru entuziaști ai fitnessului, fie ei profesioniști, fie amatori. Portofoliul Academiei vine din educație în fitness profesionist, workshopuri despre concepte noi în fitness, convenții, congrese, tabere fitness și multe altele.

 

Summary
Event
Convenția Internațională de Fitness 2017
Location
Hotel Rin,București,
Starting on
22 aprilie 2017
Ending on
23 aprilie 2017

Lasă un comentariu