Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Prânzul la Super Falafel, 100% vegetal

Prânzul la Super Falafel, 100% vegetal

O altă întâlnire a healthy bloggers clan la Super Falafel de această dată, unde am gustat cel mai bun falafel din București. Împreună cu Sibel și Cristina am petrecut un prânz alături de reprezentanții Super Falafel, am cunoscut povestea lor și am gustat meniul.

super-falafel

Ce iubesc la astfel de întâlniri este momentul când stai la masă cu cei care dețin afacerea sau cel puțin cu un reprezentant și asculți motivația lor. Aceste întâlniri pe care ni le-am propus noi bloggeri nu sunt doar o simplă degustare de meniu și o bifă pe harta Bucureștiului a unui local unde poți mânca vegetarian sau vegan. Poate ca simplu trecător prin fața localului a-i spune că tu te duci doar să mănânci în acel loc și că nu te interesează povestea lui. Ei bine, poveștile lor contează.

Dedicare și cele mai bune ingrediente

În spatele a orice există un întreg mecanism și lucrurile nu sunt atât de simple cum par. Așa este și în cazul Super Falafel. De un an pe piață, ei au venit cu produse 100% vegetale și au ales cele mai bune ingrediente. Strădania lor de a pune în farfurii ingrediente autentice, care spun povestea de peste granițe a falafelului, se simte. Falafelul este pregătit cu grijă, nu este acea chiftea de năut maro, cu crustă dură și sfărâmicios. Nu, nu! Este un falafel de la el de acasă, servit cu hummus, salată verde, castraveți murați din Siria, cred că am reținut bine, și alte vegetale.

Personal am zis că amprenta lor pe piață va fi supa de grâu verde, căci pe mine m-a fermecat de la prima lingură. Dar uitându-mă pe review-urile lor de pe pagina de socializare, falafelul este la putere, supa de grâu este la putere, supa de linte rules… și tot așa. Măi, oamenii ăștia chiar s-au străduit să facă produse delicioase și nu poți rata niciunul din ele.

Îți spuneam de supa de grâu verde, de falafel, dar și dulciurile… Must try! Un cub dulce este mai mult decât suficient, este un desert specific zonelor arabice și cu un gust plăcut de trandafiri.

desert-arabesc-super-falafel-2

De ce Super Falafel?

Ca o încheiere pentru această experiență mai mult decât surprinzătoare: nu subestima niciodată oferta unui fast food. Intră, prospectează meniul, trage cu ochiul la bucătărie și la preparatele celor care cumpără deja, cere detalii personalului dacă ai neclarități.

În conceptul fast food clasic nu intră grija pentru ingrediente, pentru preparare, pentru clienți… Super Falafel, însă, are grijă de tot: hrană preparată cu grijă și dedicare și ingrediente de calitate în rețete originale.

Dacă ai drum între Universitate și Romană, pe bulevardul Nicolae Bălcescu la nr.  34 vei găsi Super Falafel. Intră și te vei convinge!

supa-grau-verde-super-falafel

falafel-cu-hummus

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Super Falafel
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un comentariu