Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Vino la ediția de iarnă a conferinței Food Bloggers!

Vino la ediția de iarnă a conferinței Food Bloggers!

Pe data de 13 decembrie va avea loc ediția de iarnă a conferinței Food Bloggers. Eu una sunt nerăbdătoare să merg, deja am reperat câteva nume importante și pe care vreau să le cunosc în persoană. Poți consulta programul conferinței aici și poți vedea cine sunt invitații acestei ediții și poți, de asemenea, solicita o invitație dacă ești blogger culinar.

fbc-winter-2016

Food Bloggers Conference se adresează celor pasionați de gătit sau mai bine zis celor care combină bucătăria cu fotografia, cum altfel să lași o farfurie frumoasă nefotografiată, ha? Dar nu numai! Îmi place că la un astfel de eveniment întâlnești fotografi culinari, jurnalisti, companii din industria de food, chefi renumiți, oameni care împărătășesc pasiunea gătitului.

Programul conferinței Food Bloggers

Programul conferinței aduce în prim plan oameni din aria blogurilor culinare, chefi și food business. Ziua evenimentului este împărțită pentru fiecare grupă de reprezentanți ai discuțiilor care vor avea loc.

Prima parte a zilei este anunțată de bloggeri culinari și discuțiile care au loc între ei sunt foarte interesante, asta o pot spune pentru că nu am lipsit de la nicio ediție până acum. Este important să auzi cum au luat și alți bloggeri startul în această industrie de food, ce greutăți au întâmpinat sau care parte a acestei pasiuni i-a propulsat din punct de vedere financiar.

Apoi urmează „bătălia” chefilor, discuții libere și pline de pasiune, se lasă cu farfurii sparte, cu tigăi încinse… Nu, nu! Glumesc! 🙂 Sunt oameni care vorbesc din inimă, liberi și care transmit entuziasmul lor pentru meseriile practicate. Sunt fascinanți și o sursă de inspirație pentru cei pasionați de bucătărie și nu numai.

Ultima parte a zilei evenimentului este dedicată business-ului de food. Din celelalte ediții pot spune că a fost imposibil să nu plec cu o informație prețioasă de la cei care au povestit cum au luat început și cum s-au descurcat pe parcurs.

Ar fi păcat să nu participi la un astfel de eveniment dacă ești blogger culinar sau companie interesată de aria culinară. Sper să ne vedem cu bine pe 13 decembrie la hotel Radisson! 🙂

 

Summary
Event
Food Bloggers Conference
Location
Hotel Radisson Blu, Calea Victoriei 63-81,București,
Starting on
13 decembrie 2016
Ending on
13 decembrie 2016
Offer Price
lei 200

Lasă un comentariu