Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Viva Sport și cel mai dulce concurs

Viva Sport și cel mai dulce concurs

Într-o zi plină vârf de noroc și nesperat de frumoasă, am participat la un concurs de prăjitureală organizat de Viva Sport Club, cu strângere de fonduri pentru copiii defavorizați. Inițial am fost cam reticentă, însă la insistențele coechipierei mele am acceptat provocarea. Nu știu la ce vă gândiți când zic provocare, însă să participi cu dulciuri raw vegane la un concurs unde predomină dulciurile clasice pentru mine a însemnat mult.

Echipă concurs Viva Sport

Am bucătărit sâmbătă seara până în noapte târziu împreună cu ajutorul meu Cristina, am pus una bucată tort la congelator și una bucată tort la frigider, și am așteptat ca a doua zi să fie deja „coapte”. Am ales să pregătesc un tort Snickers raw vegan și un tort raw vegan cu nucă de cocos și muuulte fructe: căpșuni, afine și coacăze.

Tort cu nucă de cocos și fructe

Tortul Snickers deja îl cunoașteți, iar pentru tortul de cocos câștigător urmează să vă dau rețeta zilele următoare. M-am bucurat mult pentru participarea la acest concurs și pentru mențiunea primită pentru tortul cu cocos. Experiența a fost interesantă, am văzut foarte multe femei talentate care au muncit pentru preparatele lor și am fost fericită să văd că nu am fost singura care a venit cu dulciuri raw vegane.

Coadă la prăjituri

Sper ca în cutiuța de donații să se fi adunat ceva, căci cum vă spuneam, evenimentul organizat de Viva Sport Club a avut ca scop strângerea de bani pentru copiii defavorizați. Tot acest concurs a fost organizat frumos, nu m-am așteptat să vină atât de multe participante și cu atât de multe dulciuri. S-au dat premii constând în abonamente și day pass-uri, iar eu prin mențiunea mea am câștigat 8 intrări full acces, așadar din ianuarie încep orele de sport și voie bună. D-abia aștept!

Mai jos aveți câteva poze cu câteva din dulciurile participante, cu mine și cu ajutorul meu drag și cu juriul cel serios care gusta din fiecare preparat.

Eu și ajutorul meu drag

Viva Sport concurs prăjituri 2

Viva Sport concurs prăjituri 1

Prăjituri concurs Viva Sport

Cupcakes concurs Viva Sport

Căsuța lui Moș Crăciun

Lasă un comentariu

2 gânduri despre “Viva Sport și cel mai dulce concurs”