Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Bio fericire la market

Preț de câteva ore am radiat de fericire, am gustat din fericire și am plecat încărcată cu fericire. Păstrez și acum fericirea la mine în suflet.

Gabriela Fabio

Ceea ce ne înconjoară zi de zi pare că nu este decât substanță, materie, însă datorită nouă poate căpăta fericire. Energia noastră se găsește în tot ce facem și în tot ce dăruim. Cea mai bună dovadă pe care am putut să o primesc în acest sens a fost la un market bio care se organizează în fiecare joi în Berlin.

Am întâlnit oameni frumoși care făuresc cu iubire mâncăruri fericite. Sună, poate, a poveste, dar când ești înconjurat de astfel de oameni nu te poți simți decât FERICIT. I-am întâlnit pe Gabriela și Fabio, doi italieni grozavi care meșteresc rețete minunate.

Gabriela este vegetariană de 36 de ani și se ocupă de partea dulce și jur că am mâncat cel mai bun tort cu alune de pădure. În vitrina ei am mai găsit tartă cu gem de gutui, tiramisu și creme brulee. Principalele ingredientele folosite sunt aduse din Italia și bunătățile făcute de ea conțin cel mai de preț ingredient: dăruirea.

Tort alune padureTarta gem gutuiFabio și ale lui ravioli… Am suspinat zilele trecute după acele ravioli, dar nu-i timpul pierdut, pot încerca și eu. Fabio face niște ravioli grozave, umplute din plin cu cremă de brânză de capră și hribi sau anghinare. Aluatul este ușor colorat cu suc de sfeclă sau spanac, și nu conține ouă. Ravioli ready to go, făcute cu drag și bune de gătit repejor, căci le cumperi proaspete.

Ravioli spanacRavioli sfeclaFericirea vine din noi și noi o putem da mai departe. Fie că pregătim ceva bun pentru cineva drag, fie că oferim un zâmbet unui necunoscut, fie că ne bucurăm de o zi ploioasă.

Fii fericit!

Lasă un comentariu