Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Ceainăria 5 sau cum să ne bucurăm de liniște în oraș

Ceainăria 5 sau cum să ne bucurăm de liniște în oraș

Am descoperit de curând Ceainăria 5, un loc liniștit și cu oameni calzi, aflată chiar în inima orașului nostru zbuciumat: București. Povestea ceainăriei este, de fapt, și povestea Podstel și a celor 3 băieți stabiliți în România pentru un mic business. Daniel, Jason și Sam sunt cu adevărat oameni care inspiră. Povestea fiecăruia este grozavă, o dovadă de curaj, ambiție și reinventare continuă.

Ceainăria 5 și Podstel în inima Bucureștiului

O dată ce ai pătruns în universul din Ceainăria 5, ești purtat de o stare de bine și de liniște. Recunosc că uneori îmi este greu să mă deconectez de la cotidian ca să mă pot ocupa de creație. La Ceainăria 5 parcă ești rupt complet de lumea de afară.

Pe lângă liniște, verdele dominant și pisicuțele dragi care vin și se cuibăresc în poala ta, Ceainăria 5 este un loc unde au loc diverse evenimente. Urmărește pagina de Facebook pentru a te conecta la evenimente de social media, yoga, movie and documentary nights, open mic nights, etc. Cel mai recent eveniment la care am participat este chiar „A City Made By People”. Aici am avut ocazia să-l ascult vorbind despre fotografie pe Vlad Eftenie.

Proiectul Healthy In The City

Proiectul în derulare numit „Healthy In The City” este unul minunat și dezvoltat de o echipă frumoasă din care fac parte. Alături de mine sunt Floriana Secui de la Dolce Far Verde, Sibel Grigore de la Cosmetică Organică și Cristina Drăghici. Toate 4 formăm o echipă pe care o poți urmări atât pe pagina noastră de Facebook, cât și pe Instagram.

Ce urmărim prin Healthy In The City?

Prin acest proiect ne dorim să aducem în lumină toate posibilitățile de mâncare vegetariană/vegană în oraș, opțiunile beauty sau spa blânde și atente cu natura. Dedicăm timp testării produselor, serviciilor și mediilor care promovează un stil de viață sănătos. Asta înseamnă eco, cruelty free, veggie and so on. 🙂

Ceainăria 5 – verde, ceai bun, liniște, pisici

Dacă mă întrebi cum aș defini Ceainăria 5, am câteva cuvinte de bază: mult verde, ceai bun, liniște deplină pentru momente când îți dorești inspirație sau deconectare de la nebunia orașului și pisici. Poți servi limonade, ceaiuri de la negre, verzi, rooibos și alte arome apetisante, smoothies și alte băuturi. Meniul actual conține câteva sandwich-uri, însă se dorește a fi dezvoltat într-o direcție veggie. Chiar am avut ocazia de a testa preparate delicioase, ne-am simțit răsfățate de către gazde.

Printre supa de cartof dulce și salata cu couscous și fasole s-au strecurat și 2 limonade delicioase: una cu salvie și o melonadă. Melonada sau melonade este o limonadă cu pepene roșu mega-delicioasă.

 

Ceainăria 5 este atașată de un Podstel (hostel), așa că dacă ai prieteni din afară le poți recomanda cu încredere un loc în care vor fi găzduiți cum se cuvine. La 5 minute de Piața Unirii, atât Ceainăria 5, cât și Podstel sunt perfecte pentru o evadare. O evadare răcoritoare cu limo sau o evadare cu găzduire pentru cei veniți de peste mări și țări.

Pentru alte localuri/spații de servicii care vor fi vizitate de echipa Healthy In The City, stay tunned. Suntem tot timpul în mișcare și cu ochii pe tot ce înseamnă veggie și stil de viață sănătos. Aștept sugestii și ponturi de localuri faine cărora să le trecem pragul. Poți lăsa un comment, poți folosi formularul de contact sau poți să-mi scrii pe mail la contact[@]aromaverde.ro.

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ceainăria 5 str. Olimpului 13
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un comentariu

Un gând despre “Ceainăria 5 sau cum să ne bucurăm de liniște în oraș”