Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Wild Forest – delivery și catering vegan în București

Wild Forest – delivery și catering vegan în București

Produsele Wild Forest le-am testat acum câteva luni buni de zile, însă de curând am întâlnit-o și pe Ana Rusu. Ana a pus bazele Wild Forest împreună cu Andrei și au pornit într-o minunată călătorie vegană.

Dulciuri raw vegan Wild Forest

Meniul Wild Forest

Încă de când le-am răsfoit meniul am exclamat: „Sigur este în România?” Cu siguranță și tu vei spune același lucru. Meniul Wild Forest este o îmbinare armonioasă de culori și texturi. Este ingenios, savuros și poartă amprenta unui alt loc.

Ceea ce ador cel mai mult este că se schimbă mereu. Practic în sezonul rece ai mâncăruri calde, Buddha Bowl-uri colorate și supe delicioase. În sezonul cald te poți bucura de un falafel la lipie, de un burger vegan, de salate proaspete, de sucuri energizante și de dulciurile raw vegan absolut din altă lume.

Falafel wrap Wild Forest

Salata fermierului de la Wild Forest

Burger vegan

Din „multitudinea” de opțiuni vegane pe care o avem în București, când vezi un meniu ca al celor de la Wild Forest, clar faci diferența. Banana bread, brownie, Buddha Bowl, matcha, trufe vegane, masala chai, snack-uri, maki sushi sunt doar o parte din meniul lor. Nu-i așa că sună delicios?

Apple Toffee Bar Wild Forest

Pe lângă toate aceste nebunii cu nume fancy, Wild Forest îți pune pe masă multe sucuri, blenduite în cel mai original mod. Lapte Caviar este o combinație interesantă cu susan negru, iar Elixirul energizant conține pudră de reishi și shiitake.

Rocket fuel Wild Forest

Dulciurile raw vegan sunt de-a dreptul STUNNING. Te lasă cu gura cascată! Gustul lor este deosebit, sunt fine și sunt mixate astfel încât să te surprindă foarte plăcut. Iar torturile… par rupte din poveste. Chiar trebuie să le încerci.

Sharing is tasty!

La un moment dat m-am ferit de cuvântul fermecător referitor la Wild Forest, însă dacă vei intra în lumea lor, vei vedea care le este filozofia. Conectare, gusturi fermecătoare și nu în ultimul rând sustenabilitate. Haideți să privim altfel această lume plină de compasiune și să fim toți pentru unul și unul pentru toți. Astfel de proiecte iau având doar atunci când le susținem cu adevărat așa cum putem noi. Un share în social media, o degustare, o vorbă la urechea unui prieten.

Just go wild! 🙂

www.wildforest.co

Masala Chai Wild Forest

Wild Forest raw vegan Slice

Farmer's Market Salad

Supă ciuperci Wild Forest

Dulciuri raw vegan

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Wild Forest - delivery & catering vegan
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un comentariu

Un gând despre “Wild Forest – delivery și catering vegan în București”