Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Convenția de Nutriție 16.04.2016

Convenția de Nutriție 16.04.2016

Pe 16.04.2016 va avea loc Convenția de Nutriție, un eveniment de pe urma căruia vei colecta o serie de informații ajutătoare: cum îți menții pielea frumoasă și sănătoasă, cum faci o detoxifiere mentală, ce chimicale se găsesc în mâncare și din ce surse provin metalele grele cu care ne intoxicăm, secrete ale bucătăriei sănătoase, cum faci să topești kilogramele în plus și să nu le mai pui la loc și câte ceva despre nutriția energetică. Wow, o mulțime de informații! Deja m-au făcut curioasă toți acești oameni care ne vor prezenta aceste subiecte interesante.

conventia-de-nutritie-2016-740x740Foto credit: www.asociatiaveg.ro

Cine vine la Convenția de Nutriție să ne vorbească?

Cristian Mărgărit, susținător desăvârșit pentru viața sănătoasă ne va prezenta din culisele sănătății la nivelul pielii: cum facem să strălucească de frumusețe și vitalitate pielea noastră.

Mihaela Stroe este un excelent speaker motivațional, trainer, autoare de cărți motivaționale , doctor în sociologie și ne va învăța despre și cum facem detoxifierea mentală. Curios este că nu ne gândim decât la toxinele din corp, însă uneori mintea toxică este mai dăunătoare și mai dificil de abordat decât ceea ce strângem la nivel corporal.

Liviu Andronovici este cercetător și inginer, inventator a numeroase produse și vine să ne împărtășească din cunoștințele acumulate despre intoxicația cu metale grele și toate chimicalele existente în mâncare.

Totul despre raw sau Andreea Mihalcea vine să ne împărtășească din secretele bucătăriei simple și sănătoase. Andreea conduce un proiect inițiat acum 3 ani transformat deja într-o comunitate frumoasă, este speaker, autor, coach în marketing și vânzări.

Florentina Gionea al cărei site Iubim și Gătim sigur îl cunoașteți este Specialist în Nutriție Energetică și fondatoarea mai multor programe educaționale de sănătate. Eu am urmărit-o la ateliere de gătit și în cadrul conferinței de la VegFest și este fantastică, un dicționar deschis cu informații prețioase și o persoană aparte. Și ce ziceți? Vom sărbători cu ea 3 ani de Iubim și Gătim cu gustări și tort raw vegan. Mmm, sună delicios!

Mai multe detalii despre Convenția de Nutriție  și programul zilei respective găsești aici, iar pentru că îmi place ca din când în când să-mi răsplătesc cititorii, am de oferit 2 invitații pentru Convenția de Nutriție din 16 aprilie. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu la acest articol și să-mi spui că vrei să mergi la Convenție sau ce subiect te-ar interesa cel mai mult din cele propuse pentru discuții. Închid porțile pentru comentarii pe 13 aprilie, ca să fie cu noroc. 🙂

Noroc și nu rata unul dintre cele mai deosebite evenimente ale primăverii!

Summary
Event
Convenția de Nutriție
Location
Hotel Golden Tulip, Bld Decebal nr 19,București,
Starting on
04/16/2016
Ending on
04/16/2016
Offer Price

Lasă un comentariu

8 gânduri despre “Convenția de Nutriție 16.04.2016”