Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Veg Fest sau Săptămâna vegetarienilor

Pun pariu că și tu ai auzit de Veg Fest! Timp de o săptămână a fost un freamăt total, oameni frumoși adunați laolaltă, arome nebune, energii, hrană spirituală, mame și copii, frumusețe naturală, cultură bio și mâncarea la psiholog. Cam așa aș rezuma Săptămâna vegetarienilor!

Workshop gătit raw

Dar hai să-ți spun mai multe dacă ești printre cei care au ratat evenimentul! Debutul acestei săptămâni s-a produs sub bagheta lui Carmen Negoiță care ne-a oferit spre degustat o serie de preparate raw vegane, iar Florentina Gionea ne-a povestit despre nutriția energetică.

Marți! Am învățat să ne preparăm singure acasă câteva cosmetice naturale și cum slăbim inteligent printr-o alimentație optimă.

Miercuri s-a vorbit despre detoxifiere și ce presupune aceasta, iar pe final de conferință am făcut un detox cu un smoothie pe bază de sfeclă și morcov, plus demonstrație live de preparare cu un slow juicer.

Joi nu am fost prezentă din păcate, a coincis cu un eveniment caritabil unde am promis să fiu prezentă, deci am omis ora de sport cu Tania Bordianu, deși tare mi-aș fi dorit să ajung.

Vineri! Ei bine vineri am fost prezentă pentru că nu puteam lipsi de la propriu-mi workshop de gătit raw vegan: Inspirație pentru viață cu AromaVerde.ro. Câteva cuvinte pentru participanți: m-am bucurat nespus să vă văd atât de mulți laolaltă, să vă împărtășesc din experiența mea și să vă vorbesc din suflet despre cum prepar câteva preparate simple: brânză de caju, o ruladă raw și un smoothie delicios.

Degustare preparate Veg Fest-2

Degustare brânză de caju raw

Eugen Popa ne-a explicat cum hrana poate fi doar o nevoie a trupului sau se poate transforma într-o adevărată plăcere. Atenție, voi să nu cădeți în capcană!

Sâmbătă a fost o zi cu mult lăptic vegetal de la Lăptăreasa Vegană. Am gustat în jur de 8-10 sortimente, unul mai bun ca altul. Despre bio și care sunt cele mai expuse legume la pesticide ne-a învățat Republica Bio, iar Ditta Depner ne-a vorbit despre nașterea cu blândețe, un eveniment pe care multe femei nu l-au trăit cu plăcere. Ei bine, cu Ditta lucrurile sunt total diferite, pe mine m-au convins cuvintele ei și argumentele logice.

Și a venit și finalul de Veg Fest! Am dus farfuria cu mâncare la psiholog și ni s-au explicat dependențele emoționale. Bio pentru trup dar și pentru portofel, de ce organic și impactul producției de carne asupra mediului au fost subiectele top ale zilei. Ultimele două conferințe au pus bazele gătitului vegetarian și Rada Pantea a vorbit despre energia din hrană.

Concluzia? Veg Fest, te vrem în fiecare an!

Felicitări întregii echipe pentru această minunată idee pusă în practică și mulțumiri oficiale pentru invitația de a participa în linia principală!

Veg Fest cu AromaVerde

Veg Fest AromaVerde Alexandra Sandu

Degustare preparate Veg Fest

Lasă un comentariu