Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Rawmazing: mâncare raw vegană de neuitat

Rawmazing este amazing: mâncare raw vegană de neuitat

Am fost în vizită la Rawmazing împreună cu fetele din clanul bloggerilor healthy și n-am putut decât să constat că totul este amazing. Fără exagerare! Este cea mai bună mâncare raw pe care am mâncat-o până acum și pot să spun că deja am niște preferințe clare. Ce ziceți de niște sushi raw vegan și niște saramale raw cu mămăliguță din mei? Dar de niște tort cu zmeură și ciocolată? Mmm!

Adina Rawmazing

Mâncarea raw vegană poate deveni la un moment dat monotonă, datorită nucilor și alunelor care se folosesc pentru prepararea ei, însă ce am mâncat la Rawmazing a fost diferit. Țin să notez și primirea caldă din partea fetelor și energia lor, pentru că m-am simțit foarte bine în noua lor locație. Însă nu se rezumă totul la locație, ci și la oamenii care te primesc și te servesc cu ceea ce au pregătit cu drag și iscusință.

Crackerși raw Rawmazing

Apă cu lămâie și mentă Rawmazing

Cea mai bună mâncare raw vegană

Și că tot vorbim de primire, păi fetele de la Rawmazing ne-au servit de cum am ajuns cu crackerși raw și apă infuzată cu lămâie și mentă. Ele erau tare nerăbdătoare să ne servească cu bunătățile pregătite de ele. Meniul pregătit de ele a fost mai ceva ca la nunțile împărătești, dar totuși petrecerea nu a durat 3 zile și 3 nopți, ci oleacă mai decent. Eee, mai să dormim în curtea lor tare primitoare. 😀

Chipsuri raw din dovlecel Rawmazing

Meniul Rawmazing

Nu știu cu ce să încep, ideea este că n-am mai ținut cont de nicio regulă de alimentație și m-am bucurat de tot ce ne-a fost pus pe masă. Ne-am delectat cu un suc verde, un smoothie roșu numit Bloodyberry cu pudră de acai și un cappuccino raw de te lingeai pe mustăți. La propriu!

Smoothie Bloodyberry Rawmazing

Smoothies Rawmazing

Apoi au urmat surprizele: un borș de legume, sushi raw vegan cu migdale și bulgur pe care îl iubesc de-a binelea, o pastă de mazăre, în care cred eu că am dibuit și niște mentă :). Credeai că am terminat? Pizza raw vegană super delicioasă, sărmăluțe raw cu hrișcă și nucă românească și mămăliguță din mei și desertul. Am halit prăjituri de tot felul din care papilele mele gustative au remarcat tortul Rawmazing și tortul zebră, nu că restul ar fi fost cantitate neglijabilă, dar trebuia să am și eu niște favorite.

Rawmazing livrează și în regim de catering, livrează pentru evenimente și este musai să le treceți pragul. Până una-alta, vă las linkul cu dulciurile lor fabuloase ca să vă ispitesc puțin. Ori credeți că eu am plecat împăcată de acolo? Sunt cu gândul numai la sushi, la raw cappuccino și la toate torturile lor buuune, bune.

Sushi raw vegan Rawmazing

Sărmăluțe raw cu hrișcă Rawmazing

Pizza raw vegană Rawmazing

Tort raw Rawmazing

Rawmazing este amazing!

PS: echipa participantă a fost formată de mine, Cosmina Grigore, Cristina Drăghici și Alina Trfiu, pe ultimele 2 fete le-ați cunoscut deja de la Sara Green, iar Delia a venit mai pe seară, așa că a ratat sesiunea foto.

PSS: era să uit de chipsurile raw vegane din dovlecel, o minunăție! 😀

Tort raw cu ciocolată Rawmazing

Healthy Bloggers Clan

Borș raw cu sleclă Rawmazing

Prânz târziu la Rawmazing

Prăjituri raw Rawmazing

Pastă de mazăre Rawmazing

Borș raw vegan Rawmazing

 

Lasă un comentariu

Un gând despre “Rawmazing: mâncare raw vegană de neuitat”