Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Un fast food vegan: Sara Green

Un fast food vegan: Sara Green

Ai auzit de Sara Green? Dar de primul fast food vegan? Sara Green și ideea de fast food s-au alăturat într-un fast food vegan și sănătos. Nu, nu! Nu vorbim de acel tip de fast food unde preparate congelate sunt aruncate într-o baie fierbinte de ulei sau ingredientele sănătoase lipsesc cu desăvârșire. Vorbim despre un fast food vegan cu rețete simple, gustoase, preparate rapid și cu simț de răspundere. Apropos, un prânz cu paste integrale îl poți prepara în maxim 20 minute, așa că timpul nu este o scuză!

Fast food vegan Sara Green

Healthy Bloggers Clan

Împreună cu o gașcă de fete care au ca interes principal hrana sănătoasă și o promovează prin intermediul blogurilor lor, am fost în vizită la Sara Green pentru a gusta minunățiile din bucătăria lor. Și povestea a început cu o ciorbiță rădăuțeană cu pleurotus… bunăăăă de te lingi pe degete. Apoi am continuat să ne delectăm cu 2 tipuri de hummus: Beirut – năut împletit cu o sumedenie de condimente aromate și hummus cu ciuperci, alături de lipii cu maia de la MamaPan.

Ciorbă rădăuțeană vegană Sara Green

Hummus Sara Green-2

Hummus Beirut Sara Green-2

Prânz Sara Green-2

Și când credeam că am cunoscut raiul culinar vegan, au apărut niște burrito cu fasole roșie și cartof dulce și un sandwich cu tofu senzațional de bun. Recunosc că m-am uitat puțin lung după ceva crud, dar când am văzut ce se așterne în fața ochilor mei… O salată de crudități cu maioneză de avocado și guacamole cu spirulină. Eu și spirulina ne-am certat acum ceva timp în urmă, dar acum ne-am împăcat când am gustat din guacamole. Un gust echilibrat de verde marin! N-aș fi zis deloc că poate fi atât de gustoasă o astfel de combinație.

Am avut senzația că nu se mai termină mâncarea, că sunt la un festin și nu m-am înșelat. Am degustat și pastele cu sos alb, avocado și roșii, Delia le-a adorat la propriu, vă jur. Iar desertul nu putea lipsi: ciocolată raw cu portocale. Di-vi-nă!

Guacamole cu spirulină Sara Green-2

Salată crudități Sara Green-3

Paste cu sos alb Sara Green-2

Ciocolată raw cu portocale Sara Green

Promovăm mâncarea sănătoasă

Povestea Sara Green a luat naștere acum aproape 1 an și a avut drept motivație mâncarea sănătoasă. Îmi doresc ca astfel de locații să prospere și să se înmulțească pentru că avem nevoie de ele într-o lume în care suntem bombardați cu covrigi, cu patiserie, cu lanțuri de fast food-uri internaționale și multe altele.

Gașca de bloggerițe healthy sau healthy bloggers clan, așa cum ne-am numit noi, își continuă vizitele în locații unde se poate mânca sănătos și vegetarian și chiar ne dorim să ne inviți la tine dacă ai o locație care promovează preparatele sănătoase.

Healthy Bloggers Clan-2

Pe cele prezente la Sara Green le poți cunoaște individual prin blogurile lor:

Alexandra Alexandru

Alina Trifu

Andreea Lada

Cristina Drăghici

și Delia Popa, iar Sara Green se situează în strada Nicolae Caramfil nr 85. Nu-i ratați!

Vegan fast food rulz!

Ciocolată raw Sara Green-2

Terasa Sara Green-2

Sandwich tofu Sara Green-2

Sara Green-2

Burrito Sara Green

 

Lasă un comentariu

Un gând despre “Un fast food vegan: Sara Green”