Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Suc din ananas și rodie și un concurs

Suc din ananas și rodie și un concurs

Salutare, dragilor! Ziua aceasta vine cu un suc minunat obținut prin presare la rece din pulpă de ananas și semințe de rodie participant în campania #AlegSănătatea inițiată de Vagonul cu Sucuri și cu un concurs pentru iubitorii de sucuri.

Suc din ananas și rodie

Minunăția asta de suc am testat-o dintr-o pură întâmplare. Îmi terminasem cumpărăturile și am văzut o insulă unde vindeau sucuri naturale. Și pentru că aveau foarte multe chestii în ofertă, nu prea știam ce să aleg, erau și câteva doamne înaintea mea care și-au luat doar suc de rodie, mă tenta și acesta ce-i drept, dar eu tot mă gândeam la ananas. Așa că într-un final am cerut un suc de ananas cu rodie. Mi-a plăcut la prima degustare și l-am băut cu multă plăcere. Acum mi-l fac singură acasă și mă delectez de câte ori doresc cu un pahar de sănătate.

Vă ziceam ceva de un concurs. Păi da! Eu zic să vă puneți pe treabă și să ne arătați cât de mult vă plac sucurile  sau smoothie-urile, pentru că puteți câștiga un pachet de 6 sucuri mega delicioase de la Vagonul cu Sucuri și 4 vouchere de reducere pentru comenzile făcute la Vagonul cu Sucuri.

Ce ai de făcut? Intră pe grupul Iubitorii de Smoothies & Sucuri de pe Facebook, postează o poză cu o rețetă de suc sau de smoothie ce o ții tu cu drag la suflet și cu care te delectezi și tăguiește-o cu #concursaromaverde. Voi aduna rețetele și nu voi fii subiectivă, așa că las random.org să aleagă pentru mine. Însă, voi păstra întreaga colecție de rețete, le voi testa și cea mai delicioasă va fi postată pe blogul meu cu semnătura participantului. Concursul este doar pentru cei cu domiciliul în București și data de finalizare este 7 februarie.

Îți urez succes și d-abia aștept să văd rețeta ta pe grupul Iubitorii de Smoothies & Sucuri cu tag-ul #concursaromaverde .

Suc din ananas și rodie și un concurs

Suc din ananas și rodie

Ingrediente:

1 rodie

500 grame pulpă de ananas bine copt și curățat de coajă

Preparare:

Rodia se taie în două și se scot toate semințele din ea, aici este un video care v-ar putea ajuta.

Ananasul se taie bucăți mici, acestea se pun rând pe rând în storcător împreună cu semințele de rodie, fie separat.

Succes la concurs!

Suc din ananas și rodie și concurs Vagonul Cu Sucuri

Parerea ta contează pentru mine, acordă o notă rețetei aici:
recipe image
Nume rețetă
Suc din ananas și rodie
Publicată în
Timp de preparare
Timp de gătire
Timp total de preparare
Sumar rating
31star1star1stargraygray Based on 4 Review(s)

Lasă un comentariu

4 gânduri despre “Suc din ananas și rodie și un concurs”