Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Suc exotic din portocale, mango și fructul pasiunii

Suc exotic din portocale, mango și fructul pasiunii

Aproape tot ce poartă eticheta de exotic este pe lista mea cu favorite, iar fructul pasiunii este unul dintre cele mai savuroase fructe, parfumat și cu un gust sublim. Trebuie să încerci combinația mea din acest suc și ai să vezi despre ce vorbesc.

Suc exotic din portocale, mango și fructul pasiunii

Fructul pasiunii, deși micuț și plin de semințe cu o consistență ciudată, și poate nici nu înțelegi de ce este atât de plăcut, este plin de vitamina A, care asigură sănătatea ochilor, a membranelor mucoase, în general, este bogat în potasiu, care reglează ritmul cardiac și presiunea sangvină și ne curăță tranzitul intestinal prin conținutul său de fibre, aproximativ 27% din 100 grame fruct reprezintă fibrele.

Mango, cu un conținut de cupru ce ajută în producerea de celule roșii în sânge, este considerat a fi un bun protector împotriva unor forme de cancer, fapt confirmat de ultimele studii efectuate. Și nu este consumat doar pentru gustului lui minunat, ci îți poți face chiar și o mască din pulpa fructului pentru curățarea tenului în profunzime.

Despre portocale știm cu toți că sunt pline de tablete de vitamina C, le adorăm și le consumăm în cantități industriale pe timpul iernii, vorbeam despre mine, nu știu ce faceți voi 😉 , dar ce nu știați, poate, este că portocalul atinge și vârsta de 100 ani. Grozav, nu?

Suc presat la rece din portocale, mango și fructul pasiunii

Suc exotic din portocale, mango și fructul pasiunii

Ingrediente:

2 portocale

1 mango măricel

1 fructul pasiunii

Preparare:

Portocalele și mango se curăță de coajă, se taie bucăți mici și se storc prin presare la rece. Fructul pasiunii se taie în două, se scot semințele și se bagă în cuva aparatului la stors împreună cu celelalte fructe.

Rețeta mea de suc, împreună cu sucul verde, pot fi votate printr-un like și/sau share pe pagina Vagonul cu Sucuri și poți câștiga un pachet cu sucuri presate la rece și foarte delicioase. Eu le-am testat deja! 🙂

Suc presat la rece campanie Vagonul cu sucuri

Parerea ta contează pentru mine, acordă o notă rețetei aici:
recipe image
Nume rețetă
Suc exotic din portocale, mango și fructul pasiunii
Publicată în
Timp de preparare
Timp de gătire
Timp total de preparare
Sumar rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Lasă un comentariu

3 gânduri despre “Suc exotic din portocale, mango și fructul pasiunii”