Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Milkshake cu vanilie

Milkshake cu vanilie

Fan prostiuțe dulci în ambalaje colorate și milkshake plin de prafuri! Not anymore! Am blender, am fructe congelate în permanență, mă răsfăț atunci când mintea îmi cere „Zahăr”. Dar din toate milkshake-urile posibile, îl declar pe cel de vanilie ca fiind cel mai delicios.

Milkshake vegan cu vanilie

Anul trecut, prin primăvară, am reușit să dau jos câteva kilograme care nu erau chiar o problemă, însă odată pierdute mi-am dat seama că îmi e foarte bine fără ele. Ei, dar un eveniment trist m-a făcut iarăși să gust din păcătosul zahăr și să îmi reactivez poftele nesănătoase. Unde vreau să ajung? Problema este că noi facem alegeri cu mintea pofticioasă și uneori îndurerată, ci nu cu mintea rațională care trebuie să pună pe lista corpului nostru doar alimentele benefice și hrănitoare. Toate acele alimente nesănătoase care îți fac cu ochiul de pe raft și te trag de haine când treci pe lângă ele și îți promit o dispoziție bună sunt doar o iluzie. Mi-am dat seama că toate kilogramele extra sunt doar promisiunea deșartă făcută unor decepții, promisiunea de a mă simți mai bine în fața unor momente mai grele din viața mea.

Cred cu tărie că mi-am regăsit echilibrul și încep să înțeleg că doar o minte șugubeață mă poate pune pe un drum greșit. Dar doar dacă accept!

Dragilor, soluții există unde este și voință. Și am găsit o soluție și pentru milkshake-ul meu preferat. Lista de ingrediente este mai jos, iar modul de preparare este banal. Rezultatul? Delicios și se savurează într-un timp cât să nu aibă avocado răgaz să se oxideze: 15-20 minute.

Milkshake cu vanilie

Milkshake cu vanilie

Ingrediente:

200-220 ml lapte vegetal

1 banană decojită, tăiată rondele și congelată

½ avocado (cam 100 grame)

pastă de vanilie

Preparare:

Toate ingredientele se pun în blender și se mixează bine (îndulcitorul este opțional, după gustul fiecăruia). Se servește cu poftă!

PS: nu lăsa niciodată mintea să te hrănească, ci întreabă-ți corpul ce are nevoie. De zahăr rafinat pun pariu că nu are nevoie, nu?

Milkshake vegan

Lasă un comentariu