Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Agenda Bio – eveniment pentru minte și suflet

Agenda Bio este evenimentul complet pentru un stil de viață sănătos, atât pentru trup, cât și pentru minte și suflet. Evenimentul se adresează celor atenți cu sănătatea lor, celor pasionați de spiritualitate ca formă de găsire a liniștii interioare și a fericirii, celor interesați de dezvoltare personală, relațională și de parenting. De asemenea, invitați să viziteze acest eveniment sunt cei care sunt în căutare și doresc să facă o schimbare în viața lor și chiar a familiei lor, prin adoptarea unor obiceiuri care să le îmbunătățească experiența fiecărei zile.

Agenda Bio Casa Universitarilor

Prima ediție Agenda Bio va avea loc în weekendul 14-15 mai 2016, în aer liber, pe o suprafață de 10.000 metri pătrați, în curtea frumoasei locații Casa Universitarilor București. Programul va fi de la orele 10:00 până la 20:00, în ambele zile. Accesul se face pe bază de bilet, în valoare de 5 lei de persoană, însă copiii până în 14 ani pot intra gratuit. Biletul include accesul în zona de târg, în zona de ateliere și conferințe, în zona verde și de relaxare, în zona food court și include degustări și testări de produse.

În cadrul târgului peste 60 de participanți vă vor oferi o varietate de produse naturale și bio, de la cosmetice și produse de curățenie a casei, produse alimentare și aparaturi speciale, până la jucării și articole pentru cei mici.

Programul va cuprinde seminarii și cursuri de scurtă durată, pe diferite tematici de mare importanță pentru integrarea unor obiceiuri sănătoase în viața de zi cu zi. Veți afla informații și veți vedea demonstrații pe subiecte precum agricultură în grădina ta, gătit vegan sau raw-vegan, alimentația potrivită pentru familia ta, cursuri pentru părinți, tehnici de relaxare prin meditație, desen sau dans, practicare de yoga și pilates și multe altele. Vor exista și ateliere permanente pe durata evenimentului care vor cuprinde activități pentru copii, de dezvoltare a abilităților creative și a imaginației.

Va fi amenajată o zonă de food court unde puteți lua masa alături de cei dragi, ca un răsfăț de weekend, cu mâncăruri, deserturi și băuturi doar din ingrediente naturale.

Grădina locației va fi amenajata cu locuri de relaxare, hamace și păturele, pentru ca voi să vă bucurați de toate beneficiile relaxării în mijlocul naturii, de aer mai curat și liniște. Datorită minunatei pădurici veți uita că sunteți încă în centrul capitalei, la doar 5 minute distanță de Piața Romană.

Mai multe detalii găsiți pe www.agendabio.ro și în event-ul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/226415677697395/

Agenda Bio 2016

Agenda Bio Bounty Fair

Summary
Event
Agenda Bio
Location
Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr 46,București,
Starting on
05/14/2016
Ending on
05/15/2016
Offer Price

Lasă un comentariu