Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Cum să pregătești un tort vegan la tine acasă

O știți pe Diana Bejan de la „Prăjitură din natură”? Diana este cea mai pricepută în torturi vegane, prăjituri și multe alte dulciuri vegane. Diana pune multă pasiune în tot ceea ce face. Ea s-a ambiționt să creeze o lume vegană a dulciurilor, cât mai ușoară și mai delicioasă.

Tort vegan Prajitura din natura

Da, Diana face torturi vegane cu blat pufos și creme ușoare, cu fructe și cu tot felul de decorațiuni care mai de care mai colorate. Atunci când am cunoscut-o eu, am avut parte de o degustare încântătoare. Din mâinile ei am mâncat pentru prima dată bezele vegane, cookies vegane și minunatul tort vegan Vanilla Berry. 

Apropo de Vanilla Berry, pe acesta l-am primit în dar pentru a-l testa. Ei bine, eu îl știam la gust, este chiar favoritul meu, însă l-am primit sub forma unui kit de tort vegan. Hai să vă povestesc despre ce este vorba!

tort vegan vanilie fructe

Kit de tort vegan de la „Prăjitură din natură”

Diana a lansat de curând un kit de tort vegan cu tot ceea ce este necesar pentru a-ți pregăti propriul tort vegan la tine acasă. Două dintre cele mai cunoscute și mai comandate torturi ale ei vin la tine acasă sub formă de kit. 

Acest kit conține blat de tort, ingredientele pentru cremă, ingrediente pentru decorarea tortului, o folie de acetat pentru facilitarea asamblării și instrucțiunile de asamblare. Eu am fost foarte încântată să primesc această provocare și să mă bucur apoi de un tort vegan la mine acasă. Inițial, am fost un pic reticentă cu privire la prepararea tortului. Dar să știți că totul a decurs foarte bine și am reușit să îl pregătesc foarte ușor. Este drept, necesită un pic de timp pentru întărirea cremei, dar apoi poate fi savurat cu plăcere.

Ingredientele vin pregătite în diverse recipiente sau punguțe și, în plus, primiți în acest kit o cutie specială pentru a-l putea face cadou. 

Personal, mi se pare o idee foarte bună de a lansa acest kit pentru pregătirea tortului la tine acasă. Este o șansă pentru cei care nu sunt din oraș și nu pot comanda tortul de-a gata. Este ușor de pregătit, practic ce este mai important este deja în kit, și anume blatul de tort vegan.

Voi ce ziceți? Cum vi se pare această idee, ați fi tentați să încercați și voi acasă?

Tort vegan Prajitura din natura
dulciuri vegane
Cum sa pregatesti un tort
Summary
Review Date
Reviewed Item
Prăjitură din natură
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Kit de tort vegan

Lasă un comentariu