Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Weekend de relaxare și revitalizare

Weekend de relaxare și revitalizare (1-3 iulie 2016)

 

Surpriza verii! Împreună cu Mirela Ivaz, instructor de yoga acreditat și practician NLP (programare neuro-lingvistică), organizăm cel mai frumos weekend de relaxare și de revitalizare în perioada 1-3 iulie.

Weekend de relaxare și revitalizare

Pe lista noastră de activități sunt ședințe de yoga, sesiuni de meditație și respirație conștientă, seminarii de nutriție vegană, un atelier de gătit raw vegan, ateliere de cunoaștere personală și plimbări prin aer liber și drumeții.

Când ne-am pus pe treabă am luat startul cu multă voie bună, cu dedicare și cu multe idei de pus în aplicare. Am gândit fiecare etapă a acestui weekend astfel încât să atingem toate punctele importante din viața noastră: mintea ghidușă o domolim prin meditație, corpul se revitalizează cu ajutorul orelor de yoga și prin respirație corectă, facem o introspecție cu ajutorul metodelor de programare neuro-lingvistică și ne clarificăm punctele neclare din viață, învățăm să gătim sănătos și aflăm care sunt nutrienții cu adevărat importanți pentru corpul nostru.

Pe lângă toate acestea avem șansa de a ne cunoaște, de a împărtăși celorlalți din experiența noastră de viață , de a ne bucura de natură și de aerul curat prin drumețiile făcute în zonă și în final să legăm noi prieteni.

Pe mine mă cunoști deja, știi că transpun în fiecare articol un pic de frumos prin arta fotografiei și las în fiecare text scris câte o părticică din mine pentru cititorii blogului. Sunt o fire curioasă și toată informația de care dispun este adunată de-a lungul celor 4 ani de când sunt vegetariană, așa că sunt gata să împărtășesc cu tine orice vrei să afli.

https://youtu.be/TwMZdvyJ76Y

Mirela Ivaz, co-echipiera mea, este instructor yoga acreditat de Yoga Alliance și practician NLP acreditat IANLP, este vegetariană de la vârsta de 15 ani, este o persoană minunată, pasionată de alimentația echilibrată și într-un proces continuu de învățare și perfecționare a abilităților personale cu ajutorul NLP. Te invit să o cunoști mai bine prin intermediul blogului ei.
Weekendul ni-l vom petrece la pensiunea Casa Moroeni, situată la doar 2 ore distanță de București și este amplasată într-o oază de verdeață, departe de agitația orașului.

Ne cazăm pentru 2 nopți în camere duble, cu mic dejun, prânz și cină incluse.

Vino și bucură-te de experiența weekend-ului de relaxare și revitalizare investind doar 450 lei, iar dacă iei un prieten/ă beneficiați fiecare de un discount de 5%.

 

Completezi formularul de înscriere, achiți avansul de 50% până la data de 2 iunie, iar până la data de 17 iunie achiți diferența rămasă.

 

Pentru plata integrală până la data de 2 iunie îți oferim un discount de 10%.

 

Transportul nu este inclus și se realizează individual.

 

Linkul evenimentului unde poți găsi mai multe detalii este aici.

Dacă ai întrebări, scrie-ne acum pe oricare din adresele de email de mai jos și te vom contacta rapid pentru a-ți oferi informațiile de care ai nevoie.

contact@ivaz.ro

contact@aromaverde.ro

 

Te așteptăm cu brațele deschise!

Mirela și Alexandra

Weekend Yoga relaxare revitalizare

Lasă un comentariu

2 gânduri despre “Weekend de relaxare și revitalizare”