Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Beneficii din pâinea Sylvester Graham

Beneficii din pâinea Sylvester Graham

Pâinea Sylvester Graham este produsă de Vel Pitar și are la bază rețeta originală de pâine graham realizată de Sylvester Graham. Pâinea graham este realizată din făină integrală măcinată grosier așa cum se făcea și acum aproximativ 200 ani, pentru a putea păstra tărâța mare, numai bună pentru digestie.

Sylvester Graham a dat startul unui nou stil de viață, și anume a dietei vegetariene. El considera că un consum bazat pe fructe, legume și alimente bogate în fibre este esența funcționării corpului uman. Corpul uman, privit ca un sistem holistic, trebuia echilibrat prin hrană pentru a fi sănătos în plan fizic, cât și spiritual. Așadar, consumul de carne și de condimente era exclus din dieta vegetariană Sylvester Graham.

Despre pâinea Sylvester Graham

Pornind de la aceste principii ale dietei Graham, pentru a conferi corpului un aliment integral, optim pentru digestie, a creat pâinea Graham. Pâinea Sylvester Graham este obținută din făină integrală măcinată grosier, spărtura de tărâță fiind prezentă, și nu este aditivată chimic.

Dedicarea lui Sylvester Graham pentru obținerea acestei pâini este continuată astăzi de către Vel Pitar. Procesul de fabricație a pâinii graham, în care s-a investit substanțial, este unul de lungă durată. Făina măcinată integral și grosier este hidratată timp de 4 ore, nu conține E-uri și conservanți și la aceasta se adaugă doar ingrediente naturale. Maiaua conținută de pâinea Sylvester Graham oferă un gust deosebit și prospețime acestui produs.

Ingrediente naturale

Vorbind de ingrediente naturale, maiaua este un ferment natural obținut din făină și apă care dospește pâinea graham și îi oferă un gust aparte. Înglobând fibre, vitamine și minerale, pâinea Sylvester Graham este un produs care face cinste dietei vegetariene.

Așa cum spunea pionierul dietei vegetariene, moderația este cheia echilibrului, iar consumul de alimente super procesate trebuie evitat. Pledez pentru același concept și pentru informare atunci când alegem să consumăm un produs.

 

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 6 votes
Brand Name
Vel Pitar
Product Name
Pâinea Sylvester Graham
Price
- -

Lasă un comentariu