Mango Lassi vegan

Mango Lassi vegan

Inspirată de atâta India care mi-a trecut pe la urechi în ultima vreme, mi-am preparat acest mango lassi vegan, o băutură indiană delicioasă și parfumată. Ce nu știți voi încă este că toate smoothie-urile mele sunt mai cremoase și mai fine, că spreadurile sunt pufoase și mătăsoase și… vă spun mai târziu. 🙂

mango-lassi-vegan-4

Mango lassi vegan este o băutură derivată din lassi tradițional indian care este sărat și este făcut cu iaurt clasic, un milkshake reinventat pentru pofticioși. Unde sunt condimente de tot felul sunt și eu, pentru că îmi place să mă joc cu aromele. De data aceasta pot să vă spun că mango combinat cu cardamon este mirific și că toată această combinație cu mango, iaurt vegan și cardamon este o nebunie.

Ce iubesc eu cel mai mult la smoothie-uri este că, pe lângă faptul că sunt delicioase, țin locul unei mese sau sunt pe post de gustare sățioasă, acum depinde de combinație de ingrediente.

Voinicul Optimum 9200A

Mai jos v-am dat câteva informații despre voinicul care îmi face diminețile mai frumoase cu smoothie-uri cremoase, rețetele de spreaduri mai fine și supele cremă de nota 10. Voinicul este blenderul de mare viteză Optimum 9200A, primit spre testare, care mi-a încântat toate papilele gustative. Vor urma și alte rețete pregătite cu el, dar și alte informații despre Optimum 9200A. Apropos, am în minte o rețetă de super tort raw vegan. Curioși? Rețeta în curând! 🙂

blender-de-mare-viteza-optimum-9200a-2

mango-lassi-vegan

Mango Lassi vegan

Ingrediente:

300 grame mango bucăți

200 grame iaurt natur soia

100 ml lapte vegetal sau apă

4-5 păstai de cardamon

1 lingură suc de lămâie

Preparare:

Păstaile de cardamon se desfac și semințele din interior se pisează cu ajutorul unei lingurițe sau în mojar și se mixează bine în blender împreună cu celelalte ingrediente până se obține un smoothie cremos.

Optimum 9200A are 3 programe predefinite de mixat, exceptând funcția pulse și vitezele: 20, 35 și 45 de secunde. Mie îmi place să bag fructele la 35 minute și astfel obțin smoothie-ul perfect.

Dacă aveți curiozități legate de blenderul Optimum 9200A, vă rog să îmi lăsați un comentariu. În fiecare rețetă preparată cu el voi da câte o informație legată de felul în care se comportă și de rezultatul obținut cu el.

Stay tunned! 🙂

mango-lassi-vegan-optimum-9200a

cutite-blender-optimum-9200a

 

 

Parerea ta contează pentru mine, acordă o notă rețetei aici:
recipe image
Nume rețetă
Mango Lassi vegan
Publicată în
Timp de preparare
Timp total de preparare
Sumar rating
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)

Lasă un comentariu

3 gânduri despre “Mango Lassi vegan”