Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Smoothie Snickers

Smoothie Snickers

Când mi-am preparat pentru prima dată smoothie Snickers am jurat că beau un Snickers, bineînțeles în varianta lui făr’ de zahăr procesat și dubioșenii care se livrează fabricilor în saci. Untul de arahide are un farmec aparte în combinație cu cacaoa, de altfel îmi este greu să-l asociez cu alte ingrediente, dar poate mă ajutați voi cu sugestii.

Smoothie Snickers

Dintre toate fructele care le combin în smoothie-uri sau în sucuri, banana este la putere. Îmi place să fie coaptă bine, căci astfel nu mai am nevoie de un îndulcitor suplimentar, iar în rest amestec fructele cu grijă, nu de alta dar stomacul îmi dă un brânci de nu mă văd.

Smoothie Snickers, cu toate aromele și gusturile învârtite zdravăn la blender, ține loc și de desert, dar și de mic dejun, sau poate fi una dintre gustările tale din timpul zilei. Tu decizi după ce îl vei gusta. Iar dacă ai și niște musafiri la ceas de weekend și vrei să îi impresionezi, le bagi sub nas câte un pahar d-ăsta delicios, mâzgălit bine cu unt de arahide și cu ciocolată topită și vor fi extaziați. Garantat!

Aștept comentariile voastre după ce veți încerca această combinație delicioasă.

Smoothie Snickers cu unt de arahide

Smoothie Snickers

Ingrediente:

250 ml lapte vegetal (am folosit lapte din quinoa)

1 banană coaptă bine

1 linguriță unt de arahide (aproximativ 30 grame)

1 lingură cu vârf de semințe decorticate de cânepă (aproximativ 30 grame)

1 linguriță cu vârf de cacao

pastă de vanilie

Preparare:

Toate ingredientele se pun în blender și se mixează bine. Se servește cu plăcere, iar dacă vreți să impresionați un musafir, puteți mâzgăli marginea paharului cu unt de arahide și picurați ciocolată topită pe margini.

Un mic secret: răciți bine paharul la frigider, iar când veți decora cu ciocolată aceasta se va întări foarte repede, fără să se scurgă prea mult.

Smoothie Snickers semințe cânepă

Parerea ta contează pentru mine, acordă o notă rețetei aici:
recipe image
Nume rețetă
Smoothie Snickers
Publicată în
Timp de preparare
Timp total de preparare
Sumar rating
41star1star1star1stargray Based on 13 Review(s)

Lasă un comentariu

3 gânduri despre “Smoothie Snickers”