Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Masa în oraș la restaurant Sindbad

Masa în oraș la restaurant Sindbad

Am rămas restantă cu acest review despre Sindbad, dar consider că niciodată nu este prea târziu atâta timp cât scopul rămâne în picioare. Merg la restaurant Sindbad de ani buni de zile pentru mâncarea delicioasă pe care o oferă clienților și pentru personalul întotdeauna atent. Pentru vegetarieni și vegani meniul este presărat generos cu preparate libaneze și turcești, așa că aveți serios de probat.

Cum am descoperit restaurantul Sindbad

Acum câțiva ani buni în urmă am sărbătorit-o pe sora mea în acest loc, la recomandarea fratelui nostru. Din acel moment, fără exagerare, am revenit constant, luând după noi prieteni, oameni apropiați pentru că mâncarea este genial de bună. Ne-am îndrăgostit de mâncarea vegetariană din meniu și de personalul amabil.

De ce restaurant Sindbad?

Poate te întrebi de ce ai alege acest restaurant? Pentru mâncarea făcută chiar de un bucătar libanez, pentru condimente și ingrediente aduse din Orient. Și pentru prietenia, căldura cu care ești întâmpinat încă de la intrare, pentru nenumăratele opțiuni vegetariene și vegane.

Ador hummusul făcut de ei și cred că au vreo 5 variante, cartofii picanți (batata hara) sunt cei mai delicioși din toți cei încercați până acum, iar foul moudamas este în topul preferințelor.

Aproape că am devenit de-a casei pentru că ei știu că usturoiul este la ordinea zilei pentru mine în salate. Iar vorbind de ele, salata arak este deosebită: roșii unse cu ulei de măsline, sumac și usturoi din plin. Apropos de sumac, aici am aflat pentru prima dată de acest condiment.

Mâncare vegană la restaurant Sindbad

Ce poți alege vegan din meniu? Păi să începem cu cele 5 variante de hummus, vinete murate cu nucă, sărmăluțe în foi de viță, mmm… un deliciu, zacuscă turcească. Să nu uit de muhamara – o pastă turcească picantă și multe altele din aria aperitivelor. Din preparatele calde deja m-am declarat fan batata hara și foul moudamas, dar poți opta și pentru falafel și bineînțeles, salatele. Clasicul taboulleh este și el în meniu, fattouche, murături și altele. De deserturi nu vorbim decât dacă ești vegetarian. 🙂

Îți recomand să faci negreșit o vizită restaurantului Sindbad pentru minunatele lor preparate libaneze și pentru cei care te vor întâmpina cu zâmbetul pe buze.

 

 

 

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Restaurant Sindbad
Author Rating
51star1star1star1star1star

Lasă un comentariu