Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Mimi Kirk vine la Veg Fest în România

Mimi Kirk vine la Veg Fest în România

Sigur ați auzit de Mimi Kirk! Votată de PETA drept „Cea mai sexy vegetariană de peste 50 ani” pe când avea doar 70 ani, da, da 70 ani pentru că anul acesta împlinește 78 ani, a devenit un icon al lumii vegetariene. De la vârsta de 30 ani a adoptat regimul de viață vegetarian, iar de la 69 ani a trecut la mâncarea crudă. Minunat, nu?

Mimi Kirk

Sursă foto: www.thesnowfairy.com

Decizia de a deveni raw vegană a luat-o atunci când semnele îmbătrânirii se făceau vizibile: dureri articulare, colesterol mărit, tensiune arterială, dar toate problemele au dispărut o dată cu introducerea alimentelor crude, iar pielea și-a îmbunătățit foarte mult aspectul, ca o răsplată în urma acestui stil de viață.

Ai ocazia să o întâlnești pe Mimi pe 11 iunie la conferința „How to Live Raw in Romania” susținută la Palatul Ghica Tei unde va avea și o lansare de carte tradusă în limba română:  „The Ultimate Book of Modern Juicing”. De-a lungul conferinței, Mimi Kirk ne va vorbi despre cum alimentația ne poate vindeca și ne poate încetini procesul de îmbătrânire, cum putem influența mecanismele trupului cu ajutorul minții și câteva din secrete ei care ne vin nouă în ajutor în viața de zi cu zi.

În plus, vineri pe 10 iunie poți lua cina cu Mimi într-un cadru restrâns și poți gusta din minunățiile preparate de ea.

Biletele pentru evenimentele lui Mimi Kirk sunt disponibile pe www.dogoodacademy.ro, în rețeaua Eventim și la restaurantul Rawdia din București (strada Puțul lui Zamfir nr. 50-52).

Însă nu vom avea doar un weekend de poveste, ci o săptămână întreagă. Pe 6 iunie se dă startul Veg Fest în București, Andra Dudea va fi cea care va porni evenimentele săptămânii vegetarienilor, apoi mă vei întâlni pe mine și mulți alți promotori ai vieții sănătoase: Andrei Roșu, Călin Cyfer alias Haplea Fructaliu, Tania Bordianu, dar mai bine verifică întreaga listă de conferințe aici.

Accesul la toate conferințele Veg Fest sunt gratuite (exceptând evenimentele Mimi Kirk), iar înscrierile se fac pe www.dogoodacademy.ro .

Nu încheiem aici! Vreau să-ți ofer o invitație la evenimentul din data de 11 iunie de la ora 09:30, unde o vei întâlni pe Mimi Kirk la conferința „How to Live Raw in Romania”. Lasă un comentariu mai jos până la data de 8 iunie, ora 23:59 și spune-mi ce preparat/aliment din dieta raw vegană îți place cel mai mult. Câștigătorul va fi extras cu ajutorul random.org și va fi anunțat pe pagina de Facebook AromaVerde în data de 9 iunie. Succes!

Lasă un comentariu

14 gânduri despre “Mimi Kirk vine la Veg Fest în România”