Spirallicious sau spiralatorul de legume

Spirallicious sau spiralatorul de legume

Poate v-a atras atenția, poate nu, poate m-ați observat umblând în bucătărie cu un interesant spiralator de legume, poate știați deja despre ce este vorba, poate chiar aveți nevoie de câteva informații utile referitoare la Spirallicious. Haideți să vă dezvălui secretul meu!

Spaghete raw vegane Spirallicious

Când am primit spiralatorul de legume l-am privit suspect. Auzisem vag despre el, știam cam ce face, dar tot nu era de ajuns. Atitudinea mea cu obiectele noi este una asemănătoare unei mâțe curioase care dă de o cutie și o inspectează pe toate părțile. Însă atunci când descoperă ce este înăuntru exploatează și ultima resursă posibilă din ea.

Spiralatorul de legume este inovația salatelor, a pastelor raw vegane, a preparatelor cu spirale delicioase de legume. Și nu numai! Sunt foarte bucuroasă că pe piața noastră există un astfel de obiect mai mult decât util în bucătărie. Ceea ce mâncăm astăzi nu se mai rezumă la tocănițe și ciorbe. Arta în farfurie și mâncarea echilibrată ne fac să fim mai cumpătați, să facem alegeri mai sănătoase, să dăm mai multă importanță corpului nostru.

Morcov Spirallicious

Poate că pare că deviez un pic de la subiect, însă dacă ați observat fast food înseamnă fast eating, iar healthy cooking înseamnă healthy eating. Pe românește: Cum îți așterni mâncarea în farfurie, așa o și mănânci. Nu-ți permiți să devorezi o farfurie cu mâncarea sănătoasă, ci te bucuri de fiecare înghițitură. Iar când pregătești bunătăți cu spiralatorul de legume este musai să te bucuri de ele.

Spirallicious este compact, este ușor de curățat pentru că aproape toate resturile se curăță sub jetul de apă, iar bonus mai are și o periuță ajutătoare pentru îndepărtarea lor, lamelele care spiralează sunt ascuțite, rezistente și bine prinse de pereții spiralatorului. De ce îndrăznesc să spun rezistente? Pentru că am spiralat și cartofi cu el. Și au ieșit minunat de buni la cuptor! Principiul lui de funcționare: se mânuiește ca o ascuțitoare. Ce poate fi mai simplu?

Și doamnelor, ce credeți? Este foarte ușor, are loc în poșetele noastre și este cel mai sexy obiect din toată bucătăria. Și noi putem să fim la fel de sexy dacă îl folosim mai des.:)

Recomand cu drag spiralatorul de legume, este testat îndelung, are un preț rezonabil de bun cu calitatea acestuia și cu toată utilitatea lui concentrată într-un mic obiect și poate fi comandat de pe www.magicuisine.ro.

Spirale de dovlecel

Testat de AromaVerde.ro

Lasă un comentariu