Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Salată în trei culori

Salată în trei culori

Mănânc destul de multe crudități și chiar cele care nu sunt prea yummy pentru că mă gândesc la beneficiile lor pentru corpul meu, însă când vine vorba de morcov, singurele momente când îl ronțăi crud sunt atunci când gătesc și mai ciupesc câte un pic din el.

Salata in trei culoriLa cât este de bun și de sănătos m-am gândit să-mi fac o salată simplă, pe care să o pot servi la orice fel de mâncare. Azi, spre exemplu, am servit această salată la micul dejun și a fost perfectă. Apropos, eu la micul dejun mănânc întotdeauna ceva crud: o roșie, câteva felii de castravete, etc. Nu concep un mic dejun fără ceva crud. Chiar am fost surprinsă să găsesc un loc unde la micul dejun nu aveau legume crude. E ca și cum pentru mulți dintre noi nu ar fi pâine la masă. Cam așa sunt eu. 🙂

Ei, dar noroc cu spiralatorul de legume de la Magicuisine pentru că salata mea arată foarte bine. Și nu mă laud singură, ci laud spiralatorul minune, pentru că datorită lui salatele pot fi mai apetisante și mai ușor de preparat.

Nu știu câți dintre voi pun morcov în salate, dar sub formă de spirale chiar nu ar trebui să-l mai ratăm. Plus că aroma condimentelor, a uleiurilor folosite în salate pătrund ușor în aceste spirale gustoase.

Salata in trei culori la mic dejunSalată în trei culori

Ingrediente:

1 morcov

1 ridiche albă

1 ardei roșu

ulei de avocado sau orice ulei preferați

sare

zeamă de lămâie

semințe de negrilică

semințe decojite de dovleac

Preparare:

Se ia un spiralator de legume, morcovul și ridichea albă se spală și se spiralează cu grijă, ardeiul roșu se toacă fâșii, se amestecă toate ingredientele într-un castron și salata se servește la micul dejun sau la orice masă preferați voi.

Reinventează-ți salatele!

Ridiche alba SpiralliciousMorcov SpiralliciousSpirale de morcov si ridiche alba

Lasă un comentariu