Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Supă verde raw vegană

Supă verde raw vegană

Supa verde raw vegană este una dintre cele mai rapide supe pe care le poți pregăti la tine acasă sau oriunde ai la îndemână un blender. Din ingrediente puține, dar pline de savoare va ieși o supă minunată. De ce spun asta? Pentru că am oferit-o și persoanelor non-vegetariene și le-a plăcut foarte mult.

Supa verde raw vegana

Este o supă delicioasă, iar ingredientele nu sunt bătute în cuie, poți jongla cu ele. Poți scoate sau adăuga noi ingrediente, însă baza, adică alunele caju, ar trebui să rămână pentru că ele dau consistența cremoasă a acestei supe.

Prima dată când am mâncat o astfel de supă mi-a plăcut extrem de mult, deși nu era atât de cremoasă ca cea făcută de mine ulterior și avea cubulețe de castraveți verzi prin ea. Foarte bună și aceea, însă aștept vara pentru a mă bucura de gustul adevărat al castraveților de grădină.

Am uitat să menționez că este o supă foarte sățioasă, hrănitoare și combinația de verdețuri este senzațională. Fiecare frunză verde se împletește cu celelalte creând un gust unic, iar zeama de lămâie este cea care dă un plus delicios acestei supe.

Ușor, ușor încep să înțeleg și raw veganii. Sunt mii de preparate pe care le putem face și pline de gust și sănătate.

Busuioc, marar, ceapa verde

Caju hidratat

Supă verde raw vegană

Ingrediente:

100 grame de caju hidratat 8 h

4-5 frunze de salată verde

1 legătură de ceapă

1 legătură de mărar

1 legătură de busuioc

sare după gust

zeama de la o lămâie

400 ml apă

Preparare:

Se pun toate ingredientele spălate în blender și se mixează bine. Consistența supei trebuie să fie cremoasă.

Se servește cu plăcere și se poate păstra maxim 24 ore la frigider. Deși eu recomand să fie făcută în cantități mai mici și să vă bucurați de ea cât mai proaspătă cu putință.

Poftă de viață!

Supa raw vegana

Supa verde

Lasă un comentariu