Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Smoothie Îndrăzneț

Smoothie Îndrăzneț

Am rămas cu provocarea în cap de la ultimul suc pe care l-am făcut și în loc să vă spun despre smoothie-ul meu cel îndrăzneț, era să îl numesc provocator. De ce este îndrăzneț? Pentru că pe lângă clasicele fructe am pus o frunză verde. Nu e salată, nu e nici spanac. Îți spun un pic mai târziu.

Smoothie cu mango, piersici si busuioc verde

Pentru că îmi place să testez și tocmai când îmi pregăteam niște fructe pentru smoothie, am făcut o schimbare la 180 de grade. Am scos un fruct din schemă și am pus niște frunze de busuioc. Nu te-ai fi gândit la asta, nu?

Și acum să te văd! Ți-ai făcut provizii la congelator vara trecută? Eu da! Și am pus și niște piersici de grădină din acelea verzulii, dar dulci și moi. De ce te întreb? Pentru că avem nevoie de piersici pentru smoothie-ul nostru cel îndrăzneț. Dacă nu ai piersici, salvează rețeta de smoothie pentru la vară și nu le mai rata pentru că este cea mai bună combinație de fructe și frunze pentru mâncare pe care am testat-o.

Ne-am obișnuit să folosim busuioc verde pentru sosurile de roșii, pentru salate, pentru diverse tipuri de mâncare, dar cine s-ar fi gândit să-l pună într-un smoothie?

Eu d-abia aștept să vină vara. Congelatorul meu va fi bombardat la propriul cu pachețele de fructe pentru sezonul rece. Sper că și tu îți vei face un mic stoc.

Smoothie indraznet

Smoothie Îndrăzneț

Ingrediente:

400 grame de mango curățat și fără sâmbure

300 grame de piersici (am avut congelate din toamnă)

200 ml apă

câteva frunze de busuioc

Preparare:

Toate ingredientele se mixează bine în blender. Atenție, pentru un gust perfect și nederanjat de prea mult busuioc, culoarea smoothie-ului trebuie să fie ușor colorată de verdele busuiocului. Mai bine puneți câte puțin busuioc și gustați.

Fiți îndrăzneți!

Smoothie din mango, piersici si busuioc verde

Lasă un comentariu