Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

AromaVerde Good bye 2014, welcome 2015

Ca oricine în lumea asta și eu am făcut un bilanț pe anul 2014, dar și o perspectivă pentru anul ce ușor ne bate la uși. Cu bune, cu rele, am reușit să fac un pas important în viața mea, un pas numit AromaVerde.

Trio de varăM-am desprins de un mediu total diferit de cel în care activez acum și am intrat într-o lume care îmi făcea cu ochiul din metroul care mă ducea acasă, o lume plină de culoare, de gust și de oameni frumoși. Da, de oameni frumoși, căci despre voi vorbesc, cei ce îmi răsfoiți filele AromaVerde.

Pesto2014 a fost anul în care mi-am dovedit că se poate. Dorință să ai, căci restul este floare la ureche. Eeei nici chiar așa, dar fără să îți creionezi puțin viitorul nu merge.

Recunosc că am pășit un pic temătoare pentru că nu am avut niciun pic de background ajutător: nu fotografie, nu articole scrise, doar niscaiva bucătăreală, și nici aia prea elaborată, căci doar de puțin timp sunt veggie. Într-un fel, cu acest blog, am vrut să arăt lumii că se poate. Da dom’le, noi vegetarienii, avem ce mânca!!! Și încă nu v-am arătat prea mult.

BountyPe măsură ce am construit lumea verde și aromată, am greșit, am învățat, am progresat și am trăit extazul cuvintelor: Da, AromaVerde este rodul muncii mele. Și e o muncă a naibii de frumoasă, dar și grea. Nu vă închipuiți că totul merge ca pe roate. Uneori un cadru de poză înseamnă zeci de minute învârtite și răsucite până iese ce vrei.

Tort raw ciocolata, fistic, lime, nuca de cocosCa o mică retrospectivă, anul acesta, prin intermediul AtelierEle, am întâlnit-o pe Andreea Marin, o femeie ancorată în viață, un val de energie și o ființă motivațională, pe Cori Grămescu de la care am prins mici trucuri pentru orele de fitness și sfaturi importante legate de nutriție, Vegetarian Aktiv mi-a adus un premiu drăguț, Food Bloggers Conference a fost o ieșire în lumea blogger-ilor de food, dar și o experiență frumoasă și rawdia a încununat o rețetă de-a mea cu un alt premiu.

Tort rawÎnchei anul 2014 cu fericire, bucurie în suflet, realizări și cu loc de mai multe și de mai bune pentru anul 2015.

Vă doresc să fiți veseli, să aveți energie pentru tot ce v-ați propus în noul an și să nu uitați că lucrurile frumoase se nasc din iubire!

La mulți ani de AromaVerde!

Supa raw verdeMangold, morning glory și orez cu turmericSupa miso

Lasă un comentariu