Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Cadouri de Crăciun pentru vegetarieni

Cadouri de Crăciun pentru vegetarieni

Să ai un vegetarian în familie poate fi greu uneori atunci când trebuie să-i alegi un cadou de Crăciun. Dar când ai de luat mai multe cadouri de Crăciun pentru mai mulți vegetarieni? Cum te descurci?

Nu e nimic complicat, te asigur, trebuie să-i vânezi dorințele din timp sau te poți lăsa ghidat de mine. Dacă este un vegetarian începător, te asigur că un robot de bucătărie va fi perfect sub bradul de Crăciun. De ce? Pentru că toți vegetarienii au plecat de la rețete pregătite cu un robot de bucătărie mai mult sau mai puțin performant. Dulciuri raw vegane sau spreaduri sau smoothieuri sunt doar câteva din rețetele bune de pregătit cu ajutorul robotului. Și aici găsești un robot bun la un preț și mai bun.

Cadou pentru un vegetarian experimentat

Dacă este un vegetarian deja ancorat în acest stil de viață, am o ofertă super bună pentru tine. Testez de ceva vreme un blender de mare viteză care m-a dat pe spate. Eu vreau să te dau pe spate și cu o reducere de preț la el, folosindu-te de codul de reducere: aromaverde-optimum-20, care îți asigură o reducere de 20 Euro la achiziția blenderului. Deja redus și cu încă o reducere, eu zic că nu-i de ratat! Eu l-am pus la muncă serios, iar supremația a fost această rețetă de hummus cu puțin lichid. Dar încă mai am de scos din cămară rețete pregătite cu acest blender!

Alte idei de cadouri de Crăciun

O carte cu rețete vegetariene sau cu rețete vegane este întotdeauna binevenită, noi vegetarienii și veganii căutăm tot timpul surse de inspirație și parcă lumea aceasta nu are niciodată îndeajuns de multe cărți cu rețete. Sau poate o carte antistres ar fi bună? În ultima vreme sunt la mare căutare.

Am văzut, de curând,  cartea lui Alec Blenche pe care o poți oferi cuiva care să o citească împreună cu copilul, o poveste plină de inspirație și frumos colorată.

Produse veggie și superalimente

Cred că orice vegetarian ar fi fericit să-i oferi un coșuleț cu bunătăți veggie. Câte puțin din fiecare: ba o punguță cu un superaliment, ba un produs mai pretențios, ceva care oricum îi va folosi în bucătărie.

Ori dacă chiar nu ai inspirație, oferă-i un voucher de cumpărături, atât cât îți permite punguța. Cadourile sunt apreciate indiferent de greutatea lor în bani și după Crăciun apar foarte multe reduceri. Așa că bucuria e de 2 ori mai mare.

Spor la oferit!

PS: rețeta din poză o găsești aici 🙂

Summary
Cadouri de Crăciun pentru vegetarieni
Article Name
Cadouri de Crăciun pentru vegetarieni
Description
Cadouri de Crăciun pentru vegetarieni: un blender de mare viteză, o carte de rețete vegetariene...
Author
Publisher Name
www.aromaverde.ro
Publisher Logo

Lasă un comentariu