Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Retrospectiva anului 2015 pentru AromaVerde

Retrospectiva anului 2015 pentru AromaVerde

Mulți dintre voi se gândesc la anul care a trecut și își pun speranțe în anul care tocmai ne bate la ușă sau deja au ceva planuri făcute pentru a-l întâmpina cum se cuvine. Da, și eu mă gândesc la fiecare lucru făcut sau nu, la realizări sau la momentele mai puțin bune, la ce voi face de acum încolo, la cum voi clădi și voi dezvolta proiectul meu de suflet AromaVerde.

CES_3034

Ahh, ce frumos a fost! O săptămână de sărbătoare în luna mai numai pentru noi vegetarienii și veganii, în care ne-am cunoscut, am învățat o mulțime de lucruri minunate, am degustat preparate delicioase și am ciulit urechile la ce înseamnă cu adevărat bio la VegFest. Și m-am gândit și la micul meu debut pe scenă în cadrul VegFest când am ținut un atelier de gătit raw vegan, am pregătit pentru voi câteva secvențe video din atelier, însă vi le voi dezvălui pe rând. Nerăbdători?

Prima rețetă pregătită la atelierul de gătit raw vegan, cred că o știți deja, este brânzica de caju. Iată și video-ul în care explic pas cu pas și dau și câteva informații utile despre cum să preparăm brânza de caju. Bineînțeles, te poți înregistra la canalul de YouTube numit AromaverdeRo pentru a vedea videoclipurile viitoare.

Și îmi aduc aminte că am plâns o lună întreagă și am căutat un nene reparator de frigidere și nimic. Și uite de aici am pornit cu ideea de a scrie și de a împărtăși și cu voi din experiențele mele cu electrocasnice mici și mari. Am tot căutat pe internet review-uri despre frigidere, însă nimic concret. Așa că am promis ca la fiecare aparat care îmi va trece prin mâini să scriu un articol și să las review-uri pe internet pentru el. Și nu mă plătește nimeni pentru asta!

Iată și luna octombrie care a venit în brațe cu revista Slowly Veggie în care am avut plăcerea și bucuria de a mă vedea împreună cu alți cinci bloggeri dragi pe paginile ei. Tare mi-ar plăcea să văd această revistă lunar la chioșcuri!

Am fost și voluntar pentru o cauză nobilă: The Street Store și am cunoscut și o altă față a oamenilor: nepăsarea înrudită cu nesimțirea, să-mi fie cu iertare dar când dai de niște chiloți murdari care se presupune că ar trebui să-i îmbrace un om amărât… Dar asta m-a impulsionat să îmi setez clar principiile și să fiu eu un exemplu pentru ceilalți.

Noiembrie a adus o mică colaborare cu fratele meu și am tras amândoi cu aparatele foto într-un meniu vegetarian de s-a împărțit în 4 articole frumoase și savuroase, iar luna decembrie m-ați văzut la TV la emisiunea „La FIX” de pe TVR2. Dacă ați pierdut-o, uite video-ul aici.

Ce mi-am propus pentru noul an? Să descopăr cât mai multe rețete delicioase, să extind ramurile AromaVerde către tot ce înseamnă casă, frumusețe, sănătate și stil de viață sănătos, atât de plan fizic, cât și mental, să găsesc locuri faine pentru vegetarieni/vegani unde putem mânca bine și sănătos, să pun bucuria și fericirea înainte de toată răutatea oamenilor și să vă mai povestesc și de la mine din ogradă: pe unde am umblat, ce am văzut, pe cine am întâlnit și ce fapte bune am mai făcut.

Apropos, mulțumirea de a vedea câțiva copilași ai nimănui cum se bucură de vizita unor necunoscuți care au purtat în brațe hăinuțe pentru ei, dulciuri și cele necesare lor, m-a pus un pic pe gânduri. Omule drag, bucură-te de ce ai, de cei pe care îi ai alături și de viața care ți-a fost dată! Și iubește oamenii!

Un an nou frumos și plin de căldură sufletească!

Lasă un comentariu

2 gânduri despre “Retrospectiva anului 2015 pentru AromaVerde”