Meniu vegetarian pentru o zi

Meniu vegetarian pentru o zi

Pasiunea mea pentru fotografie nu vine de ieri, de azi, însă nu știam ce zace în adâncurile sufletului meu. Tatăl meu este cel care a dat tonul în familie, apoi a urmat fratele meu și de la el am învățat o mulțime de lucruri și nu înțelegeam de ce trebuie să tragă o mie de cadre pentru același subiect. Eee, acum înțeleg și eu! Și pentru că oamenii au viziuni diferite, fratele meu a propus un dublu shooting pentru o zi vegetariană.

Zis și făcut! Eu a trebuit să mă gândesc la un meniu, să-l și materializez, să aranjăm un cadru drăguț și apoi să tragem rafale de poze, fiecare din ce unghi dorește și cum poftește. Ei, și ce am mai poftit! S-a lăsat cu îmbucări , serios vorbesc! Acum au văzut și alții cum este viața de fotograf: este greu să rabzi în fața unei farfurii și să nu poți ciupi măcar un strop din ce este așezat pe ea. Când în sfârșit ai terminat cu pozele, te repezi la farfurie ca ultimul nemâncat și radiezi tot.

Ca să vă tachinez și pe voi un pic, astăzi am să vă arăt doar pozele rețetelor pregătite în ziua vegetariană, iar detaliile fiecărei rețete și modul de preparare vor urma în zilele următoare pe blog.

Am decis împreună cu fratele meu să facem o zi adevărată: mic dejun vegetarian, apoi prânzul în natură, aici vă dau din casă și vă zic că ne-a cam prins seara pe coclauri, ceaiul de la ora 17 și cină vegetariană la lumina lumânărilor. Ei, ce ziceți? Sună bine, nu?

Iată și pozele! Delectare plăcută vă doresc!

Mic dejun vegetarian

Sandwich cu cremă de brânză și vinete

DSC02650

Prânz vegetarian în natură

DSC03731

Tarte din mămăligă cu brânză și sfeclă

Ceaiul de la ora 17 cu un tort englezesc

Tort cu cafea și nuci making of

DSC02801

Cină vegetariană la lumina lumânărilor

DSC03949

Cină vegetariană

Lasă un comentariu

2 gânduri despre “Meniu vegetarian pentru o zi”