Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Red Smoothie

Red Smoothie

Avem o mulțime de prieteni în natură care sunt gata să ne ofere ce au ei mai bun: sănătate, voie bună, zâmbete frumoase. Dar suntem obișnuiți să luăm totul de-a gata din marile magazine și d-abia când începem să ne îmbolnăvim ne aducem aminte de cât de multe ne oferă natura.

Smoothie cu zmeura, afine si bananaRed smoothie este un pahar de sănătate pentru inimă, pentru creier, pentru întregul nostru corp. Sunt sigură că știți și voi cât de benefice sunt fructele și legumele, dar câți își pun o porție de sănătate la congelator din timpul verii? Anul trecut mi-am pus la congelator până și piersici de grădină, pentru că n-am vrut să ratez nimic din deliciile verii.

Zmeura este bogată în fibre, astfel ne ajută la digestie și ne conferă o senzație de sațietate, este aliatul nostru în răceli datorită vitaminei C, conține fier, cupru, mangan, potasiu și vitamina K.

Afinele mențin sănătatea ochilor, a inimii, sunt bogate în antioxidanți și ne feresc de infecții, reduc grăsimea de pe burtă conform unui studiu făcut pe animale de Universitatea din Michigan și previn degenerarea și moartea neuronilor.

Despre banane mai aveți ceva informație la Choco Smoothie și pot să vă mai spun că ne ajută digestia, reglează zahărul din sânge și sunt bune în sevrajul noilor nefumători datorită B-urilor, potasiului și magneziului.

Zmeura si afine

Red Smoothie

Ingrediente:

1 banană coaptă

150 grame de afine

15- grame de zmeură

100 ml apă

Preparare:

Toate ingrediente se bun în blender și se mixează bine, apoi se bea cu poftă de viață.

Red SmoothieAfineZmeura

Lasă un comentariu

2 gânduri despre “Red Smoothie”