Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Smoothie Pina Colada

Smoothie Pina Colada

Primul cocktail pe care l-am băut a fost Pina Colada, iar combinația de cocos și ananas mi s-a părut fantastică. Pentru voi am varianta nealcoolizată, mult mai bună și mai intensă.

Smoothie Pina ColadaAm purces la cumpărături și am ales cea mai frumoasă nucă de cocos verde și cel mai dolofan ananas de… 2 kg!!!

Din nuca mea de cocos am obținut 400 ml apă de cocos și ceva pulpă cojită cu ajutorul lingurei din interiorul nucii de cocos. Le-am blenduit împreună și am obținut 500 ml lapte de cocos. Așa că din ditamai ananasul și cu laptele de cocos se fabrică aproximativ 2 litri de Pina Colada. Fără strop de apă adăugată!

Despre nuca de cocos v-am mai spus câte ceva, despre ananas pot să vă spun că este bogat în vitamina C, boostul nostru pentru imunitate și cheia sintetizării colagenului. Ananasul mai conține câteva B-uri, un A – din categoria vitaminelor, potasiu, magneziu și fosfor – din categoria mineralelor.

Smoothie Pina Colada și orhidee

Smoothie Pina Colada

500 grame de pulpă de ananas bine copt

150 ml lapte de cocos fresh

Se blenduiesc bine ingredientele și se bea cu poftă. În funcție de gustul pe care-l vreți predominant, puteți mări cantitatea unui anumit ingredient.

Am ajuns cu gândul în Asia după acest smoothie, voi unde?

Smoothie_Pina Colada ThSmoothie_Pina_Colada Th

Lasă un comentariu