Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Revista noastră: Slowly Veggie

Revista noastră: Slowly Veggie

Îndrăznesc să spun că este revista noastră în numele tuturor celor care au un stil de viață vegetarian, vegan sau raw vegan sau cel puțin sunt interesați de o viață cât mai bună și au redus consumul de carne. Mă bucur enorm că avem pe piață o astfel de revistă și că sunt o parte din ea, încă de la lansarea ei.

Lansare Slowly Veggie

Dacă nu ai cumpărat-o încă este cazul să o faci. Îți spun că ai să pierzi nenumărate rețete delicioase, foarte frumos ilustrate, căci da, pentru mine contează și acest aspect, un interviu cu Laura Cosoi în care vei descoperi în ce fel de regim de alimentație crede și îl și pune în practică, faptul că citește etichetele produselor (asta mă bucură enorm, de la orice om ar proveni acest aspect, pentru că de multe ori tindem să cumpărăm o reclamă sau un ambalaj frumos aranjat, uitând ce se ascunde în spatele produsului) și un alt interviu frumos cu Diana Luppa în care o vei cunoaște ca mamă, ca simplu om pasionat de viața frumoasă și vegană și ca cea care a pus bazele Asociației Vegetarienilor din România.

Nu răsfoi prea repede revista căci s-ar putea să scapi lista blogurilor verzi, printre care și www.aromaverde.ro și lista restaurantelor și cofetăriilor de profil la care poți merge, dar și a restaurantelor veg-friendly. Apropos de veg-friendly, sora mea mi-a trimis o poză din meniul unui restaurant „veg-friendly”. Ce credeți că ofereau: meniu vegetarian compus doar din cartofi prăjiți cu maioneză și meniu vegan compus doar din cartofi prăjiți și ketchup. Serios? Chiar credeți voi cei „veg-friendly” că atât mâncăm noi? Sigur nu au citit revista Slowly Veggie! E cazul să le-o arate cineva! 🙂

Revista Slowly Veggie va avea două apariții pe an, eu sincer îmi doresc să o văd lunar la chioșcuri, însă depinde doar de noi să o cerem și să o achiziționăm constant. Echipa din ale cărui mâini a ieșit această revistă este tânără și dinamică, i-am cunoscut la lansarea revistei ce a avut loc la Simbio – by the way, aici găsiți cel mai delicios burger de quinoa, așa că ar fi frumos să le dăm de lucru mai des, nu? Vrem revista lunar! 🙂

Demonstrație culinară Slowly Veggie

Lansarea revistei a fost foarte plăcută, am întâlnit fețe cunoscute, am asistat la o demonstrație culinară alături de Laura Cosoi și de Diana Luppa și m-am bucurat de produsele de la Solaris. Am plecat de acolo cu un zâmbet frumos și cu o mulțumire în suflet: revista noastră este pe piață.

Go, go, Slowly Veggie!

Revista Slowly Veggie

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Burda România
Product Name
Slowly Veggie

Lasă un comentariu

4 gânduri despre “Revista noastră: Slowly Veggie”