Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Sandwich rapid cu bunătăți

Sandwich rapid cu bunătăți

Cum ar fi să îți pregătești prânzul în 5 minute și să îl mănânci în doar 3 minute? Asta se întâmplă când dai de cel mai bun și gustos sandwich. Uneori avem nevoie de prânzuri rapide, dar sănătoase. Așa că în drumul tău spre fast food sau spre semipreparatele din supermarketuri, gândește-te cât nutrienți îi oferi corpului tău din acea hrană.

Sandwich rapid cu avocado si ciuperci oyster

Nu vă încurajez să faceți ca mine, adică să haliți de-a dreptul un sandwich fără să respirați, dar tare bun fuse. Nu m-am putut abține. Pur și simplu toate acele miresme, culori și texturi au fost minunate.

Ciupercile oyster când apar, când dispar. Eu le-am găsit la Carrefour și mi-am făcut un mic stoc la congelator. Profitați de ele pentru că sunt foarte bune, sunt foarte cărnoase, iar gustul lor nu are egal. Eu le-aș plasa lângă ciupercile shiitake pentru că sunt deosebite. Eu sincer m-am cam săturat de clasicele ciuperci champinion și cred că este timpul că piața de desfacere din România să se mai diversifice. Voi ce credeți?

Micul meu sandwich rapid pare ceva ieșit din comun, așa că dacă aveți musafiri și nu știți cu ce să-i serviți mai repede, un sandwich nu va fi deloc prea puțin. Sățios și delicios!

Ciuperci oyster 2

Sandwich rapid cu bunătăți

Ingrediente:

2 felii de pâine preferată

1 avocado

1-2 ciuperci oyster sau de care aveți la îndemână

germeni de lucernă

sare, piper

zeamă de lămâie

sos de soia

fulgi de chili

turmeric

ulei de măsline

Preparare:

Spălăm ciupercile, le feliem și le frigem în tigaie timp de 1 minut cu un strop de ulei de măsline, fulgi de chili și turmeric și la sfârșit stingem cu puțin sos de soia. Avocado se curăță de coajă și se feliază, se stropește cu zeamă de lămâie, se condimentează cu sare și piper.

Pe feliile de pâine așezăm feliile de avocado, ciupercile fripte și germenii de lucernă. Se servește cu poftă!

Sandwich rapid

Sandwich rapid cu avocado, ciuperci oyster si germeni de lucerna

Ciuperci oyster

Sandwich rapid cu avocado, ciuperci oyster

Lasă un comentariu