Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Smoothie energizant

Smoothie energizant

Este foarte interesant când îți alunecă de pe umeri capul, când visezi cu ochii deschiși că te răsfeți cu un somn odihnitor, când ai zace pe o bancă în parc precum o muscă pe geam când dă de primele raze calde de soare… dar despre ce vorbim noi în plină zi de lucru???

Smoothie energizant

Să fie astenia de primăvară, să fie lenea, să fie… un smoothie energizant. Nu poți să negi că nu ai pățit-o și tu. Sigur ai avut momente când ai vrut să-ți pui capul pe birou și să sforăi, când ai visat la un pat în loc de birou sau când te imaginai cu ochii aproape închiși de somn că zaci într-un hamac și o briză caldă te mângâie ușor prin păr.

Mă simt ca la o ședință de hipnoză: capul devine din ce în ce mai greu și … cade pe o pernă mare și pufoasă. 🙂 Da, se pare că mai trecem și prin astfel de momente. Și nu e de vină noaptea albă. Am bifat regulamentar agenda de somn, însă cred că natura s-a trezit mai repede decât am făcut-o eu. Dar haideți să ne trezim. Un smoothie energizant, vă rog!

Pudra de guarana

Pudra de guarana are rol de stimulare a sistemului nervos și muscular, conține cafeină și datorită acesteia ne simțim revigorați, plini de energie și gata de acțiune. În plus, se spune că ne ajută să slăbim și reduce pofta de mâncare. Așa o fi? Avem doi aliați astăzi pentru că în sprijinul concentrării vine și pudra de maca despre care v-am mai vorbit.

Ce a ieșit, vedeți mai jos. Smoothie-ul meu este nemaipomenit de bun, gustul vaniliei îmi aduce aminte de înghețata de altădată, iar dulceața bananelor bine coapte este perfectă.

Smoothie energizant cu guarana si maca

Smoothie energizant

Ingrediente:

2 banane coapte bine

300 ml lapte vegetal

1 linguriță rasă de guarana pudră

1 linguriță de maca pudră

1 linguriță de extract de vanilie

Preparare:

Toate ingredientele se mixează bine într-un blender și se bea pe săturate.

Smoothie energizant cu guarana si pudra de maca

http://www.i-medic.ro/plante/guarana

https://www.farmaciata.ro/farmacia-naturii/item/617-maca-miracolul-peruan