Inspirație pentru viață
Inspirație pentru viață

Ciuperci shiitake în straie românești

Ciuperci shiitake de România!

O inițiativă frumoasă nu trebuie niciodată ignorată. De ce spun asta? Pentru că am descoperit ceva deosebit, ceva ce vine tocmai din Asia și a crescut frumos pe un trunchi de copac tocmai în inima Transilvaniei: ciuperci shiitake în straie românești.

Ciuperci shiitakeAcum să descoasem puțin și să vedem despre ce e vorba.

Cu ceva timp în urmă publicam un articol cu o rețetă ce conținea minunatele ciuperci shiitake. Pentru că acestea din urmă le achiziționasem de peste hotare, și tot departe de ținutul Carpaților făcusem cunoștință cu ele, am googălit rapid niscaiva informații despre dânsele. Spre plăcuta mea surprindere, am dat cu nasul de www.ciupercishiitake.ro. Am prospectat puțin site-ul, mi-am făcut curaj și am lansat o comandă de ciupercuțe.

Ciuperci shiitakeLe-am așteptat cu inima deschisă, le-am cercetat curioasă când au sosit în casa mea și le-am aruncat direct în tigaia încinsă. Dar, bineînțeles, nu pe toate, iar delicioasele rețete le veți descoperi în curând pe blog.

Cultivarea ciupercilor shiitake în România

De ce ciuperci shiitake în straie românești? Pentru că inițiativa de a cultiva aceste prețioase ciuperci aparține domnului Daniel Molnar, stabilit în Gherla, Cluj Napoca. Citind despre aceste ciuperci, am găsit și modalități de cultivare a acestora. Cea mai sănătoasă cultivare este cea pe bușteni, practicată și de d-nul Molnar. Spun sănătoasă pentru că mai există și varianta pe blocuri de rumeguș, dar din punct de vedere al nutrienților conținuți de ciuperci s-ar putea să nu ne bucurăm de aceleași componente.

Consistența acestor ciuperci este remarcabilă, sunt cărnoase, au un gust diferit de obișnuitele champignon, un gust ușor de caramel. Ce să mai, deja mă șterg ușor în colțurile gurii. 🙂

Ciuperci shiitakeRecomand cu încredere www.ciupercishiitake.ro, ciupercile comandate de mine și-au atins cu brio cele 2 săptămâni termen de valabilitate. Au fost excelente din punct de vedere culinar. Au fost ambalate cu grijă, ceea ce mă duce cu gândul că persoana care le produce se preocupă în mod deosebit de cultivarea lor.

Sunt fericită când descopăr oameni îndrăzneți, cu dorințe mari, care-ți oferă nu doar un produs de calitate, ci un produs care poartă ambiția și dăruirea întreprinzătorului. Și chiar e minunat să încurajăm economia românească!

Ciuperci shiitake

Ciuperci shiitake

Comandați cu încredere și poftă bună vă doresc!

PS: dacă sunteți puțin sceptici în privința metodelor de gătire a acestor ciuperci, rămâneți aproape de Aromaverde!

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star
Product Name
Ciuperci shiitake